Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az az előlap ezen a samsung...

Mi az az előlap ezen a samsungon? Levehető vagy kihajtható? Amúgy jól néz ki szerintetek? Olyan kis csajos:D

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 14. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden Samsung Wave 723 van egy ilyen megoldású képernyővédő! Szerintem okos megoldás, mert nem kell a tokból ki-be huzogatni a telefont, a képernyő mégis védve van. Mikor netezel vagy egyéb alkalmazást használsz a telefonon, akkor teljesen visszahajtható a telefon hátára és igy nem is zavar. Szerintem az a telefon még a képernyő védőjével együtt is olyan édin mutat egy kiscsaj kezében, mint amilyen elegánsan egy igazi csajnál. Mindenképp szép és nekem bejön. Minden milyen korosztály kezében látom, nekem tetszik és illik is a használohoz. Am a telefon nagyon korrekt. Tehát kifogástalan összeszerelés és nem utolsó sorban okosság is!
2011. jan. 14. 19:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Am elfelejtettem irni, hogy levehető! Tehát ha te nem akarod h hajlitgasd, akkor már a shop-ban leveszik neked!
2011. jan. 14. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi.De ha ott leveszik akkor utánna én már nem tudnám visszatenni?

Mondjuk szerintem nem zavarna,csak így,hogy még élőben nem láttam ilyet,nem tudtam elképzelni,hogy hogyan is van ez rajta?!

2011. jan. 14. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Az akkumlátort lefedő hátlap alatti részre van odacsiptetve. Amelyet megmozdtiva ki lehet venni és vissza lehet tenni.
2011. jan. 14. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagyis a tesómén igy van. De mintha hallottam volna olyant is, hogy kétféle hátlap alatti rész van. Egy direkt, amivel odacsiptetik a védőt és egy, amely megadja a telefon összhangját, amikor nincs feltéve rá a képernyővédő!
2011. jan. 14. 20:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Aha értem.És,hogy szokták amúgy általában,ha telefonálnak vagy nyomkodják,csak kihajtják,mint a régi kihajtós telókat,vagy le-fel rakosgatják,akiknek ilyen van?
2011. jan. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!