Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG ks360 vagy nokia 5130?

LG ks360 vagy nokia 5130?

Figyelt kérdés
Az LG kicsit már unom... érdemes lennes cserélni?
2011. jan. 14. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem szeretem az LG-t. Ezért nem is probálok meg válaszolni, mert amit mondanék a minőségéről és a tudásáról, azt nem birná meg a nyomdafesték. :D De ez a Nokia kiváló készülék. Az egyik osztálytársamnak ilyen van és már 2 éve semmi problémája nincs vele. Kifogástalanul müködik és tudja is, amit elvárunk egy alap telefontól. Zenehallgatás, internet, alkalmazások ... komolyan mondom, hogy nagyon jó telefon. Én biztos lecserélném. :)
2011. jan. 14. 19:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz, megpróbálom lecserélni. Ha tényleg ennyire jó.
2011. jan. 14. 19:28
 3/5 anonim válasza:
Igen én azt mondom megéri eleve az hogy nokia.Az ára is egész jó és nincs vele különöseb problémák az idő teltével.Szerintem cseréld le a nokiára.
2011. jan. 15. 11:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Vagy van még az LG Ks20 az talán jobb?
2011. jan. 15. 22:49
 5/5 anonim válasza:
Én a tehelyedben nokia 5310-est vennék mert sokat bír nekem már másfél éves és semi baja.
2011. júl. 6. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!