A mai modern telefonokat hogy kell tölteni?
töltőt bedugod a telefonba, aztán a hálózatba. Annyit kell tölteni, amennyit meg bírsz inni. Ne tölts többet, mint amennyi a pohárba befér, különben ki fog folyni.
A telefonnak meg mindegy, leállítja a töltést, ha befejeződött, rajta maradhat utána egész éjszakára is...
2.-nál és 3.-nál a pont!
annyit töltöd,amennyit akarod,de 10% alá ne merítsd,mert szétmegy az akksi.
"2.-nál és 3.-nál a pont!
annyit töltöd,amennyit akarod,de 10% alá ne merítsd,mert szétmegy az akksi."
De nálad nincs pont, miért nem lehet lemeríteni egy akkumulátort? Honnan tudjuk hogy 8 vagy 13% a töltöttsége?
Én lemerítettem az akkumat többször is. Másfél éve. Akkor tönkrement ezek szerint? Mert akkor ha ezt tudom, nem is használom ha rossz. Lehet hogy igazad lehet, mert fel kell töltenem 4 naponta.
a 10% az csak egy ilyen körülbelül-ös érték volt...
nem úgy értettem,hogy ha lemeríted akkor 100% hogy tönkremegy,csak van rá szép nagy esély.
nem tudom milyen telefonod van,de itt a mai modern telefonokról van szó.lehet,hogy neked is az van,akkor neked is azt ajánlom,hogy soha se merítsd le teljesen többet.hidd el,valóban tönkremehet...
Igaza van, mert tényleg nem szabad lemerülni hagyni, de persze ez nem azt jelenti, hogyha már egyszer lemerül be sem fog kapcsolni.
Nekem is rengetegszer lemerült már a telefonom, semmi baja, de az akksi nem szereti, ha csontra lemerül.
Nem szabad hagyni lemerülni ...
:)
Azért van a töltésvezérlő.
Lekapcsolja a telefont. Nem tűnt még fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!