Telefon függetlenítés?
Figyelt kérdés
k300 i hez kellen nck függetlenítő kód.vodafonról tmobilra akarom függetleníteni2011. jan. 14. 17:58
1/10 anonim válasza:
Már lrjárt a kódok ideje!
Egyszerűen veszel egy függetlenítő simet berakod és kész!
3/10 A kérdező kommentje:
de kód kéne segitsetek léccyyyy
2011. jan. 14. 18:11
4/10 anonim válasza:
Nem fogsz találni sehol se függetlenítő kódot, mivel bár az ilyen létezik, de ez minden telefonnál egyedi és 16 számból áll. NCK kódnak is nevezik.
Létezik olyan program, ami ezt kiírja Neked, de az meg fizetős.
5/10 anonim válasza:
k300i-hez nincs kód,fleshelni lehet,de inkább fogadd meg az előttem szóló javaslatát.
6/10 anonim válasza:
a legelső válaszoló tanácsa a jó
7/10 A kérdező kommentje:
fleshelni az mi??
2011. jan. 14. 18:17
8/10 anonim válasza:
az az, hogy a telefon gyári szoftverét feltöröd egy arra kialakított programmal, átírod, és utána olyan lesz, amilyennek akarod. 10 év letöltendővel sújtható, szóval a helyedben nem nagyon piszkálnám
9/10 anonim válasza:
Nekem volt függetlenítő kártyám. Két hónapra kidobhatam a telefont. Ja és naponta kellett ki-be rakogatni a kártyát. :(
10/10 A kérdező kommentje:
Mert?
2011. febr. 5. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!