Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s8000 Jet vagy Galaxy 3?

Samsung s8000 Jet vagy Galaxy 3?

Figyelt kérdés
Melyiket vegyem? A válaszotokat érvekkel támasszátok alá. Előre is köszönöm! :)
2011. jan. 14. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Összetett a kérdés! Neked mi fontosabb? Az Android vagy egy nagyon jól összeszerelt telefon (nem arra utalok, hogy a Galaxy 3 nem lenne kiváló, de a Jet valamivel minőségibb anyagokból készült). A Galaxy 3 oprendszere miatt hatalmas huzóerő, én biztos az Androidost választanám, viszont a Jet kezelőfelülete is eszmélet jó, AMOLED képernyője van, mely gyönyörű és 800 Mhz -es processzor hajtja a bikát!!! Ezekkel az infokkal már kicsit elgondolkodok, hogy az Android tényleg annyira jó-e! Am a Galaxy 3 sem egy elvetni való készülék, korántsem. A maga szép képernyéjével, 667 Mhz-es processzorával, korrekt összeszerelésével és oprendszerével igen élessé teszi a harcot, e két telefon között. Szerintem döntsd el te, ittvan néhány fontosabb info, amelyek a megjelenésükkor irodtak:

[link]

[link]

2011. jan. 14. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Én inkább a Jet felé hajlok. Egyrészt a képernyője miatt, azért mert a Galaxy 3-on nem lehet beállítani sms hangnak mást, mint ami alapból rajta van a telefonon és a Galaxy 3 nem érzékeli a körmöt. És az sem utolsó szempont, hogy a Jet olcsóbb. Viszont ezt a telefont csak neten tudom megrendelni, mert üzletben itt a környéken nem lehet szerintem kapni.
2011. jan. 14. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Minden esetre én támogatom döntésed! :) A Jet szerintem is kiváló készülék. És ne félj! A netről rendelés sem olyan rossz, hogyha megfelelő oldalról rendelsz!
2011. jan. 14. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!