Honnan tudok Sony Ericsson w205-re játékokat tenni?
Tudom a torrent oldalak is tele vannak játékokkal,de a legújabb telefonokra készültekkel,erre pedig valami régebbi pár db játék kéne csak, amit elbír.
Köszi
könnyebb lett volna megtalálni, ha megmondod a kijelző méretét. no nem baj azért találtam. [link]
ez itt csak 104 oldal de remélem elég lesz. ha nem tudod elmondom, hogy először töltsd le valahova (tök mindegy hogy hova). utána a telefonodat kösd rá a gépre. mivel nekem is Sony Ericssonom van ezért talán neked is ki kell választanod azt hogy fájlkezelés, vagy valami ilyesmit. ezután már csak át kell másolnod a telefon meghajtójába, vagy ha van akkor a memória kártyába
Köszi!!
Annyit ha megmondanál, hogy hogy kell az oldalról letölteni?
KÖSZI
írd be ezt
és minden játéknál, ha rányomsz, akkor ott van, hogy download id. azt a számot másold ki, és amit mondtam,. hogy írj be, ott válaszd ki, hogy download ID. oda be kell illeszteni a számot, és a go, ra menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!