Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik telefon a...

Szerintetek melyik telefon a jobb? Miért?

Figyelt kérdés
Nokia C3-00 vagy Nokia N97 vagy pedig BlackBerry 9000?
2011. jan. 14. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes összeállítás. Hogy kerül bele a C3, nem értem. :)

Különben az N97... Érintős, qwerty-s, van benne GPS, nagy a kijelző, 5MPx a kamera stb.

2011. jan. 14. 12:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is az N97 tetszik a legjobban!;)

Köszönöm, hogy válaszoltál!:)

2011. jan. 14. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem jó.
2011. jan. 14. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a Nokiák érintőképernyős kategoriában jó választások lennének. Rengeteg probléma van velük és ez alól az N97 sem a C3 nem kivétel. Nagyon gyenge wi-fi van minden Nokiában (általában nincs velük gond, de rengeteg felhasználó nem tudja használni vagy elromli vagy gyakran leszakad a hálozatról). Nem beszélve az oprendszerről, a Symbian igen stilustalan és elavult. És igen, elavult, mint a rá készitett alkalmazások, mint maga a telefon összességi tudása. A képernyőről meg NO COMMENT, főleg az N97-nél. Lassan érzékelő, fakó szinű képernyő, amelyet talán egy úthenger sem tör be, mégis a belső hibák miatt gyakran optikai törés áldozata lesz. Semmiképp nem vennék Nokiát, pedig valamikor nagy fan voltam!!
2011. jan. 14. 12:44
 5/5 perettyó ***** válasza:
Hát nem 1 kategória a C-3 szerintem hosszú ideje a legsilányabb Nokia,a Nokia N97 pedig már egy erőteljessen kifutó modelje a nokiának és az árához képest nem tud sokat tehát amit ő tud azt már akár tudja egy NOKIA C-6 is, de ennek ellenére egy kitűnően össze szerelt és megbízható telefon és elég értékálló hisz egy 1 éves használt modelhez is még bőven 70 körül jutsz hozzá,tehát ha neked nem fontos az hogy villogj a 1 millió megapixellel vagy hogy droidos telód (tudom hülyén hangzik mert azért ezt is sokan veszik villogás miatt) illetve szükséged van a qwerty és nem jó a virtuális qwerty akkor ez a te telefonod de ha nem lényeg a qwerty akkor én kicsit körülnéznék mert mint a nokia mint más gyártók telefonjai közt vannak hasonló árért nagyobb tudású készülékek
2011. jan. 14. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!