Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Bluetooth-os hetzet (heccet)...

Bluetooth-os hetzet (heccet) (Nem tom hogy kelle leírni) lehet más telefonnal is párosítani?

Figyelt kérdés
Tehát nem csak azzal a telefonnal lehet használni, amelyik jár hozzá(nokia), hanem másik telefonnal(sonny ericson) is lehet? Külön külön gondolom.
2011. jan. 14. 11:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja tégy úgy ahogy érzed.
2011. jan. 14. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

"Még én kérjek elnézést, amiért nem vagyok műszaki zseni?"

Angol szavak helyes leírásához és esetlegesen szótárral való lefordításához műszaki zseninek kell lenni szerinted? Hát. Legyen. Ha neked ez a zseni szint már világos a kérdés.

2011. jan. 14. 13:53
 13/15 anonim válasza:
Csak hogy a kérdésre is kapj választ: Nekem Sony Ericsson a telóm a "heccet"-em meg Nokia. Hibátlanul müködik. Bocsi, nem tudtam kihagyni. :)
2011. jan. 14. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem azért akartalak jelenteni, hanem mert a sok szmájli miatt azt hittem, csak kekeckedsz a jónéppel. Nem könnyű elhinni, hogy van olyan ember, aki nem tudja leírni a heccetet, és még a magyarázatot is csak másodjára érti meg utána.

Ennyi. Ehhez nem műszaki zseninek kell lenni, elég ha beütöd a google-ba, vagy látod a szót leírva egy szórólapon...

Amúgy nekem Motorolám van, és Nokia a headset :)

2011. jan. 14. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
azért egy kis különbség akadhat, de inkább csak a régebbi telóknál, amelyek a Bluetooth 1.2 szabványt használták. De az újaknál mindegy, az elv ugyanaz, csak a márkanév más, de mind műxik
2011. jan. 14. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!