Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom kikapcsolni...

Hogyan tudom kikapcsolni Nokia N8-on a 3G-t?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy folyton onnan frissítsen, amikor épp nem vagyok wifi közelben, elég dárga...
2011. jan. 14. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, mert a szutyok Symbian nem teszi ezt lehetővé. :(

Ha androidos lennél akkor ajánlanám az APNdroidot.

Egyébként meg nem értem, hogy ha tellett ilyen telóra akkor netre miért nem telik? Havi pár ezer Ft-ért már vannak jó kis mobilnet csomagok. Net nélkül egy ilyet telónak mi értelme?

2011. jan. 14. 10:51
 2/5 A kérdező kommentje:
a 3g-t azért akarom kikapcsolni, mert általában wifi közelben vagyok, kivéve ha utazom, egyébként megtaláltam, van rajt offline mód, akkor nem kapcsolódik semmihez. :)
2011. jan. 14. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A "szutyok" symbian pedig elérhetővé teszi, hogy újat mondjak: Beállítások -> Kapcsolatok -> Hálózat -> Hálózatmód és itt állítsd át kettős módról GSM-re, mert az UMTS ugye a 3G és ha már itt vagyunk, nem is kell hozzá program, mint androidon...

Az offline módot azért nem ajánlom, mert nem érnek el, lekapcsolódsz teljesen minden hálózatról..

2011. jan. 14. 16:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, azóta ezt is felderítettem :)

Első okostelefonom, és túl okos volt hozzám, de beértem :)

2011. jan. 17. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
már régen volt :) Androidon sem kell hozzá program csak úgy megsúgom.
2011. aug. 8. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!