Lemerült a GT-S5230-as Samsung telefonom miért nem tudom vissza kapcsolni? Kb:2 hónapja vettem.
Figyelt kérdés
Nem jelzi a töltést sem.2011. jan. 13. 22:39
1/7 anonim válasza:
Ha teljesen lemerítetted , akkor rakd töltőre ,és várj vele egy órát ... Mert 0.0001%-ról indul a töltés , és nem 5 perc mire feltölt addig ,hogy nyugodtan be tudd kapcsolni
2/7 bp1985 válasza:
sw hiba. Vidd vissza, csináltasd meg, add el. Olvasd itt el, mennyi baj van azzal a telefonnal.
3/7 anonim válasza:
Lehet,hogy csak a töltője romlott el,próbáld feltölteni egy ilyen ,másik töltővel.
4/7 anonim válasza:
vagy tönkre kúrtad az akkuját azzal,hogy teljesen lemerítetted...
értsétek már meg emberek,hogy ezeket az akkukat már nem szabad 10% alá sem engedni!jobb esetben csak kevesebbet fog bírni az akku 1 töltéssel,rosszabb esetben pedig tönkre megy...
5/7 anonim válasza:
"vagy tönkre kúrtad az akkuját azzal,hogy teljesen lemerítetted...
értsétek már meg emberek,hogy ezeket az akkukat már nem szabad 10% alá sem engedni!jobb esetben csak kevesebbet fog bírni az akku 1 töltéssel,rosszabb esetben pedig tönkre megy..."
Ugye ezt magad sem gondoltad komolyan.
Legalább a szerencsétlen kérdezőt ne etesd ilyen sz@rságokkal.
6/7 anonim válasza:
nem etetem,csak felvázoltam a helyzetet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
El vittük a pannonhoz, ki vették az akkut+vissza tette és
rögtön bekapcsolt.
Ezt otthon töbször próbáltuk eredménytelenűl.
2011. jan. 15. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!