Market en melyik alkalmazást kell letölteni ahhoz hogy játszhassak? . Ami az APK formátumot felismeri. Mi a neve? és hogy találom meg?
Figyelt kérdés
A program nevére vagyok kíváncsi2011. jan. 13. 19:31
1/14 anonim válasza:
Mit kell letöltened ahhoz, hogy játszhass? Hát játékot
Amúgy .apk telepítésére egy fájlkezelő ajánlott pl. Astro.
Úgy találod meg, hogy beírod Marketen a keresőbe.
2/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. jan. 14. 06:21
3/14 A kérdező kommentje:
nem jeleníti meg az alkalmazásokat a menüben...
mit tegyek?
2011. jan. 14. 13:17
4/14 anonim válasza:
Mi nem jeleníti meg az alkalmazásokat?
5/14 A kérdező kommentje:
nemtudom hol nyissam meg pl az astro nevű progit amit letöltöttem
2011. jan. 14. 16:25
6/14 anonim válasza:
Ha Marketről töltötted le akkor azt ugyebár telepíti is egyből. Ha belépsz a menübe akkor egy sárga mappát kell látnod ami előtt egy narancssárga színű A betű féleség van. Na az ikonja alatta pedig az Astro felirat díszeleg. Ha erre ráböksz akkor elindul. De például a Marketre ha belépsz és ott a saját alkalmazásaidat kilistázod (menü gomot megnyomod és az előjövő menüből a My apps-ot kiválasztod) akkor kilistázza, hogy mit telepítettél eddig. Na ott megkeresed az Astro-t ráböksz és felül van olyan opció, hogy Open. Na akkor is megnyitja.
7/14 A kérdező kommentje:
csak nekem annyi bajom van ezzel hogy a menüben nem jelzi és... nincs netem hogy megtudjam nézni
2011. jan. 15. 10:31
8/14 anonim válasza:
Akkor gondolom nem Marketről töltötted le.
9/14 A kérdező kommentje:
mondom onnan töltöttem az a zacskó ikon...
2011. jan. 15. 14:28
10/14 anonim válasza:
Na ha onnan van akkor rajta kell lennie a telefonon és ott kell lennie a menüben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!