Hogyan kell spiron beállítani a wapot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most vettem nemrég egy SE w100 spirot, és a régi kártyámat raktam bele, az előző telefonomon ment a facebook 0 gond nélkül, de ezen nem csatlakozik.. :/ Mi lehet a baj? Valaki meg tudná mondani, hogyan állítsam be? Mert ezen tökre máshogy vannak a net meg wap beállítások mint a többi telefonon.. vagy valaki esetleg nem tudja, hogy beállító sms-t hol lehet "kérni"?2011. jan. 13. 18:24
1/1 anonim válasza:
1. ha még nincs beállítva a net: küldj egy sms-t az 1430-ra (ügyfélszolgálat). az sms csak annyi, hogy : +NETSTART (ezután kapsz egy sms-t, hogy bekapcsolták)
2. menü->beállítások->kapcsolódás->internetbeállítások->internetprofilok->kapcsolódás ezzel:->t-molile net. itt visszalépsz egyet->kezdőlap->név/cím (ide mindkettőhöz gépeld be, hogy 0.facebook.com)
3.menü->szervező->alkalmazások->facebook (engedélyezi az internetelérést?->igen->ezután rögtön leállítás->beállít->ugrás címre->0.facebook.com)
nekem így sikerült, remélem neked is fog. mikor először fölmégy, érdemes rövid idő után ellenőrizni az egyenleget, hogy biztosan ne vegyen le pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!