Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Baj van a kódjaimmal!? (PIN,...

Baj van a kódjaimmal!? (PIN, PUK) (lejjebb)

Figyelt kérdés
Telenoros(előfizetős) vagyok és a kis kártyán amit kapok a telómhoz (samsung FaFleur) azon van egy PIN és egy PUK kód. Én a híváskezelőben költségkorlátot akartam létrehozni. Nem figyeltem mert ott PIN2 volt és én 2x PIN(1)-et írtam és az utolsóban meg már a PUK-ot. És azt írta azt hiszem hogy hibásvolt mert már akkor a PUK2-t kellett. Az én kártyámon már eleve nem volt PIN2. De a beállításokban is változtatni akartam és ott elfogadta a PUK-ot és aztán nem változtattam meg. De a kényeg hogy valami "PUK2-t" kell már megadni. HOL TALÁLHATNÁM SZERINTETEK MEG? (légyszíves aki telenoros)
2011. jan. 13. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:

PIN2 a szolgáltatótól kérhetsz

PUK2 szintén

2011. jan. 13. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Régen a PIN2 és a PUK2 is rajta volt a kártya csomagolásán amit kaptál.
2011. jan. 13. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Már hogy ne lenne PIN2/PUK2-d? Nézd meg a kártya papírjait, oda van írva a PIN1-2 és a PUK1-2 is.
2011. jan. 13. 19:25
 4/5 A kérdező kommentje:
megnéztem a papírokat és a kártyát is. Szerintem is a szolgáltatótol lehet kérni ahogy most elnézem. Mert a kártyán a PIN és a PUK van, és a szolgáltatók telószáma.
2011. jan. 21. 16:28
 5/5 A kérdező kommentje:
e amúgy meg köszi. ! ;)
2011. jan. 21. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!