Vettem egy Iphone 3g típusú telefont,de nem túlságosan értek még hozzá egyenlőre.A szinkronizálással már nincs problémám,de szeretnék hozzá leszedni cuccokat ingyen.
Ehhez meg ugy Jalibreak szükséges,amihez én nem nagyon konyítok.Néztem már videót a youtube-n de az se segített.
Lécci segítsetek vagy legalább linkeljetek egy magyar nyelvű videót.Írhattok mail-t is:galcsi92@citromail
Én anno yt-s videó alapján csináltam meg, és ment. De már nem tudom, hogy volt pontosan mert megszabadultam tőle.
2011. jan. 13. 14:14
2/11 anonim válasza:
á
2011. jan. 13. 14:21
3/11 A kérdező kommentje:
á?mit á?nem mindenki úgy jött a világra,hogy máris tudott iphone-t kezelni
2011. jan. 13. 14:48
4/11 anonim válasza:
Igazad van, de a paraszt se akar rögtön részegen traktorba ülni, hanem elmegy traktoros iskolába, megtanulja, és csinálja.
2011. jan. 13. 14:53
5/11 A kérdező kommentje:
Persze mindent meg lehet tanulni,de a jb nem olyan.Ha elrontod,márpedig hallottam már olyanról,akkor lőttek a telódnak,azt pedig nem szeretném.Én csak segítséget szeretnék kérni,erre meg itt kárognak egyesek.Érdekes számomra a dolog.Ha vki nem akar segíteni,akkor minek ír ide?Károgni máshol is lehet!!
2011. jan. 13. 15:02
6/11 anonim válasza:
Azért károgunk, mert utána te fogsz károgni mikor elcseszed.
2011. jan. 13. 15:23
7/11 A kérdező kommentje:
:D úgy nem tudom elcseszni,ha hozzá se kezdek.Márpedig ameddig valaki nem világosítja meg az elmém nem fogok hozzá.Inkább marad így,ahogy van.Pedig azt hittem,hogy erre az oldalra azok irkálnak,akik tudnak segítséget adni.
Nagyon köszönöm azokat a kommenteket,amiket idáig kaptam,de azzal,hogy "á" meg hogy "a paraszt is megtanulja,csak azután csinálja" sajna nem sokra megyek.
2011. jan. 13. 15:28
8/11 anonim válasza:
Ha elrontod, akkor egyszerűen rácsatlakoztatod az iPhone-odat a gépre, iTunes majd a szoftvert újra képes rakni rajta.Ha esetleg sikerült rárakni a JailBreak-et, de nem akarod többet rajta látni, az iTunes újrarakja és nem is lesz rajta JailB.:D
2011. jan. 13. 16:53
9/11 A kérdező kommentje:
Ja akkor értem már miért néztek hülyének.Véletlenül elírtam a Jailbrake szót.Elnézést.Egyébként az utolsó választ köszönöm.Úgy látszik,hogy vannak azért itt normális tagok is.
2011. jan. 14. 17:04
10/11 anonim válasza:
Ugyan, nem kell az olyanokra figyelni, akik leszólnak:-) Nincs pénzük a telefonra, és rögtön leszólnak mindenkit.Persze nekem sincs ilyen telefon(csak egy Samsung E250 tulajdonos vagyok:D).És köszi:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!