Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos programot keresek....

Androidos programot keresek. Van ilyen?

Figyelt kérdés
Dohányzó lévén sokszor járok ki cigizni, és szeretném számontartani, hogy mikor voltam kint utoljára. Van olyan androidos alkalmazás, amellyel eseményeket lehetne naplózni, hogy mi mikor történt? A legjobb az lenne, ha widgetként kithetném a kezdőképernyőmre, és egy gyors gombnyomással elintézhetném a naplózást(időpont elmentését). Tudtok ilyet, vagy hasonlót? Előre is köszönöm.
2011. jan. 12. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
ilyenről nemtudok, de egyszer találtam egy progit amibe beadod hogy mióta és mennyit dohányzol, majd kiszámolja hogy kb mennyi idővel rövidíti meg az életed!
2011. jan. 13. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Jó, ez a mennyivel rövidíti meg az életedet kb annyira igaz, minthogy 10-ből 9 ember ezt ajánlja.

Lehet, ha nem dohányozott volna akkor is ugyanannyi ideig él, stb.

Ezt nem lehet sehogy sem kiszámolni.

2011. jan. 13. 00:46
 3/6 anonim ***** válasza:
nem találtam sajnos ilyent első blikkre, viszont ha végigcsinálod a tutorialt, akkor app inventorral valószínű hogy fogsz tudni ilyent csinálni, annyira nem hangzik bonyolultnak.
2011. jan. 13. 01:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Ehhez az app inventorhoz nem kell java ismeret? Van hozzá magyar leirás? Ha jol tudom még csak beta.
2011. jan. 13. 06:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Java ismeret nem kell hozzá, egyszerű klikkelgetős program, sajnos magyarul nincsen, bétának béta, de működik.
2011. jan. 13. 09:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát azért eléggé macerás vele dolgozni. Ezért kellene egy kész alkalmazás. Azért köszi.
2011. jan. 13. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!