Ilyenkor mi történik?
Figyelt kérdés
Hali
Samsung Corbym van [tudom,hogy szar,nem kell mondani.:))] és ma lehalkítottam, a hangerő szabaláyozónál és véletlenül hosszan nyomtam a gombot és azt írta,hogy:
Álhívás aktiválva....utána pedig hívott egy ismeretlen szám. Köze van az ismeretlennek ehhez az álhíváshoz??
És mi az az álhívás?=))
kérlek segítesetek...köszi
2011. jan. 12. 21:57
1/10 anonim válasza:
Az állhivás arra szolgál,hogy például letudj lépni egy kényelmetlen randiról,és legyen mire hivatkoznod(álhivás)Hogy kell visszaállitani azt nem tudom,de a szolgáltatót ingyen hivhatod ott segitenek.
2/10 A kérdező kommentje:
szóval ha megnyomom azt a gombot akkor, akkor automatikusan hív egy ismeretlen,hogy pl.lerázzak vkit?:))
2011. jan. 12. 22:14
3/10 A kérdező kommentje:
de ez akkor csak akkor,hogyha megnyomom a gombot,nem?
2011. jan. 12. 22:15
4/10 anonim válasza:
hát sajnos ezek a Zamzungok nem jók, amúgy sztem semmi köze az ismeretlen híváshoz
5/10 anonim válasza:
jah itt meg most olvasom h mégis köze van akk bocsi :D
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Csak akkor hív ha hosszan nyomod a hangerőgombot. A beállításoknál valahol hangot is tudsz rá felvenni, hogy hitelesebb legyen , de már nem emlékszem hogy hol.
8/10 Sipos Kriszta válasza:
Nekem is volt egy Samsung Corby-m (mellesleg egyáltalán nem szar!)és én is használtam ezt az álhívás-t, természetesen nekem is azt írta ki, hogy: Bejövő hívás:Ismeretlen. Úgy hogy ne aggódj ezért.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Nem is gondoltam,hogy ilyen kedves emberek is vannak a GyK-n.:D :)
2011. jan. 14. 16:51
10/10 anonim válasza:
"akkor automatikusan hív egy ismeretlen,hogy pl.lerázzak vkit?:))"
LOLOLOLOL:D
Bocsanat, de ez durva:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!