Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyibe kerül egy T-mobilos...

Mennyibe kerül egy T-mobilos SIMkártya?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:

1. Mennyibe kerül használni a keresőt, és megnézni hogy más kérdezte-e, és simán elolvasni?

2. Ha ez nagy fáradtság, ott van rá a google is.

3. A szolgáltató ügyfélszolgálatáról nem is beszélve.

Amúgy 800 forint.

2011. jan. 12. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:

épp a héten kísértem el egy ismerősömet sim kártyát venni, 4050 Ft volt 2700 lebeszélhetőséggel

de webshopon megrendelve olcsóbb, a t-mobile.hu oldalon utána nézhetsz, 1430 az ügyfélszolgálat

első: hol hallottad a 800 Ft-ot?

2011. jan. 12. 22:46
 3/7 anonim ***** válasza:

RE:22:46

Ez van ha valaki nem figyel.

1. Az ismerősöd nem simet vett, hanem Dominó előfizetést kezdő csomaggal, de ha tévedek, javíts ki.

2. A kérdés sim kártyára vonatkozott ha nem tévedek. Arra válaszoltam.

3. Nem hallottam sehol, vettem két simet, 1600 forintot fizettem. Ha érdekel megkeresem a számlát is a kedvedért. Ja, T-mobilnál vettem, mielőtt megkérdeznéd, webshopon keresztül, futár hozta.

2011. jan. 13. 04:20
 4/7 anonim ***** válasza:
az ismerősom egy simet vett, dominó csomagosat
2011. jan. 13. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, kapott simet hozzá, hiszen a Domino szolgáltatás nélküle nem vehető igénybe.

De ha CSAK simet vett volna, akkor 800 forint az ára. Ezt hogy magyarázzam el neked érthetőbben?

2011. jan. 14. 06:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Hihetetlen h ilyen tudálékos emberek vannak a világon...feltettem egy kérdést, mert azt gondoltam h ez az oldal azért van...nem is sejtettem h neten is lehet rendelni simet...és képzeld magában nem lehet simet kapni nem tudom te milyen csalótól rendelted...4050Ft T-mobilban és 2780a websophban!

Csak ezt szerettem volna megtudni, mert úgy gondolom h ez az oldal azért van h az ember kérdéseket tegyen fel..., de lehet h én túl szőke vagyok...! Te viszont egy elkeseredett számítógépfüggő lehetsz, aki egyetlen örömét mások leugatásában leli...SAJNÁLLAK NAGYON!!!

Második válaszoló Neked nagyon köszönöm a választ!!!

2011. jan. 14. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
nagyon szívesen!!
2011. jan. 14. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!