Mennyibe kerül egy T-mobilos SIMkártya?
1. Mennyibe kerül használni a keresőt, és megnézni hogy más kérdezte-e, és simán elolvasni?
2. Ha ez nagy fáradtság, ott van rá a google is.
3. A szolgáltató ügyfélszolgálatáról nem is beszélve.
Amúgy 800 forint.
épp a héten kísértem el egy ismerősömet sim kártyát venni, 4050 Ft volt 2700 lebeszélhetőséggel
de webshopon megrendelve olcsóbb, a t-mobile.hu oldalon utána nézhetsz, 1430 az ügyfélszolgálat
első: hol hallottad a 800 Ft-ot?
RE:22:46
Ez van ha valaki nem figyel.
1. Az ismerősöd nem simet vett, hanem Dominó előfizetést kezdő csomaggal, de ha tévedek, javíts ki.
2. A kérdés sim kártyára vonatkozott ha nem tévedek. Arra válaszoltam.
3. Nem hallottam sehol, vettem két simet, 1600 forintot fizettem. Ha érdekel megkeresem a számlát is a kedvedért. Ja, T-mobilnál vettem, mielőtt megkérdeznéd, webshopon keresztül, futár hozta.
Igen, kapott simet hozzá, hiszen a Domino szolgáltatás nélküle nem vehető igénybe.
De ha CSAK simet vett volna, akkor 800 forint az ára. Ezt hogy magyarázzam el neked érthetőbben?
Hihetetlen h ilyen tudálékos emberek vannak a világon...feltettem egy kérdést, mert azt gondoltam h ez az oldal azért van...nem is sejtettem h neten is lehet rendelni simet...és képzeld magában nem lehet simet kapni nem tudom te milyen csalótól rendelted...4050Ft T-mobilban és 2780a websophban!
Csak ezt szerettem volna megtudni, mert úgy gondolom h ez az oldal azért van h az ember kérdéseket tegyen fel..., de lehet h én túl szőke vagyok...! Te viszont egy elkeseredett számítógépfüggő lehetsz, aki egyetlen örömét mások leugatásában leli...SAJNÁLLAK NAGYON!!!
Második válaszoló Neked nagyon köszönöm a választ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!