Hány nap mire függetlenítik a samsung s5230as telefonomat?
Hát, nem mondták meg mert a nőnek fogalma se volt a dologról. De azt mondta majd a pasi ránk telefonál. De nekem fontos lenne kb-t tudni. Hogy 3nap vagy egy hét. Pestre viszik állítólag innen.
Köszi.
3ezeré függetlenítik (ennyiért lesz egy "új" telefonom)mert akié volt annak már nem kell nekem adta.
Még ha később eladom is megérte nekem. :)
Köszi
Inkább LG GS290 mint a sz*r S5230. Nulla tudású.
LG GS290 sem okos de legalább olcsóbb.
ZTE Blade a jó vétel.
Nem az volt a kérdésem hogy jó e vagy sem.
Ez van ezt kell szeretni. A függetlenítés áráért az enyém (3000ft) Biztos nem fogom vissza utasítni (kapok rá új előlapot hátlapot érintőképernyőt.)
Am nekem egy telefon tudjon telefonálni és kész.
Persze most felmerül a kérdés akkor minek kell érintő képernyős kemerás mobil.. AZÉRT MERT OLCSÓ HOZZÁJUTOK AKKOR MIÉRT NE?!
de drága pénzért NEM VETTEM VOLNA MEG!
Ennyi.
Köszönöm a válaszokat annak aki a kérdésemre írt.
És nem azon vitázikk melyik csúcs szuper készülék a legjobb.
Lehet, hogy itt 4-5 ember van, aki fikázza, viszont a szervizbe nem 4-5 ember jár be kijelzőhibával... Kicsit hitelesebb nekem az az adat, mint a gyk-n fellelhető.
Oprendszere eléggé okos és használható.
Pontosan ilyen oprendszer is van rajta? Segítek, semmilyen. Amire te gondolsz, az a kezelőfelület szoftvere, de nem oprendszer. Ne keverjük a szezont a fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!