Samsung Galaxy 3 (i5800) (T-mobile) + ingyen facebook. Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Valaki kérlek segítsen, mert nem nagyon tetszenek a nagy számlák:P (Előzőleg K800i-m volt ott ment oO )2011. jan. 12. 19:16
1/9 anonim válasza:
1, Ingyen facebook így: 0.facebook.com
2, Ha marketről töltesz (wifi nélkül) akkor biza szedi a casht rendesen
3, itt sok okosság van: [link]
4, kapcsold ki a netet (APNdroid), ha valamilyen kéretlen frissítést töltött le a telód akkor azt a pénzt visszakérheted a Tétől
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem konkrétan csak a facebookkal van "gondom". 0.facebook.com -ot használom(T-mobilenál) és valahogy mégsem ingyenes
2011. jan. 12. 20:45
3/9 anonim válasza:
ott sincs minden ingyen, ha rákapcsolsz egy képre akkor egyből szedi le a pénzt. szerintem te nem csak facebookról töltesz le adatot, csak nem veszed észre.
4/9 A kérdező kommentje:
magán a 0.facebook.com-on minden ingyenes.Ha egy képre kattolok egyből írja hogy biztos el akarja hagyni az oldalt, meg h adatforgalmi díjt számít fel ha tovább lépek.És ha nem csak onnan töltök adaton, akkor honnan?Vagy hogy tudom ezt kiküszöbölni?
2011. jan. 12. 20:59
5/9 anonim válasza:
A telefonban jóval több minden alkalmazás van ami használja a netet. Szóval te hiába használod az ingyen facebookot a többi dolog attól még szépen használja háttérben a netet.
6/9 A kérdező kommentje:
Esetleg erre valami megoldás, hogy hogyan tudom ezeket "kikapcsolni"?
2011. jan. 13. 12:50
7/9 anonim válasza:
Settings->Account & Sync és itt a Background data mellől vedd ki a pipát. Így nem fog a háttérben szinkronizálgatni. Viszont ha a Marketet akarod majd használni akkor vissza kell kapcsolnod.
9/9 A kérdező kommentje:
APN droid mellett face sem megy^^
2011. jan. 13. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!