Samsung Wave vagy Samsung OMNIA 7 vagy Samsung Galaxy S?
Figyelt kérdés
A pénz nem akadály! :) Légyszives irjatok tapasztalatokat vagy véleményeket! És ne olyanokat h inkább IPhone4 vagy vlmelyik htc, mert a gyönyörű Samsung képernyők és design-juk miatt, úgyis ezek közül fogok választani.2011. jan. 12. 18:08
1/5 anonim válasza:
Ha a pénz nem akadály akkor inkább a 7 és az S közül kéne választanod. Mivel mind a 2 jó ezért nehéz dönteni. Mivel én úgy tudom hogy a 7-en windows van az S-en pedig Android ezért én inkább a Galaxy S-et választanám csakis azért, mert android. Különben a Samsungnak van a legjobb kijelzője a SuperAmoled ha jól tudom jobb mint az Ipone kijelzője.
2/5 anonim válasza:
a wave tényleg jó telefon, de tudtommal bada rendszer alatt fut, nincs benne wifi, szóval galaxy S vagy omnia 7. Az omnia 7 nagyon szép, nagyon jó stb. de windows phone 7 alatt fut, ami nem is baj mert nagyon jó, de nézz utána a rendszernek mert nem a megszokott.
3/5 anonim válasza:
hozzáteszem hogy én htc hd7-et vennék inkább ha lenne rá pénzem:)
4/5 A kérdező kommentje:
A Wave-ben nincs wi-fi?? Szerintem valamit félre olvastál! :D A htc HD7-ről meg az a véleményem, hogy közelébe sincs képernyőben, összeszerelésben és a telefon összességében az OMNAI 7-hez. Soktól hallottam már, hogy OMNIA 7-e csak elit embernek van, prestige-esebb, mint az IPhone4! :D Csak az oprendszerek közül nem tudok választani! :)
2011. jan. 22. 15:22
5/5 anonim válasza:
akkor van wifi, mind1:D az a lényeg hogy bada rendszer alatt fut, ami sazr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!