Februártól tényleg megszűnik a Tmobile-nál az ingyenes mobil Facebook?
hát énmár tényleg nem tudom...valaki azt mondja hogy kamu, valaki pedig hogy igaz... :/
de ha engem kérdeztek akkor szerintem megszűnik. :S
Hát remélem igen, és akkor a sok igénytelen inkább a tanulásra koncentrál az iskolában nem pedig az igénytelen haverjait nézegeti Facebook-on (Pl: Üzi fal: Elmentem WC-re...) Olyan jelentéktelen abnormális hülyeség ez a facebook hogy hihetetlen...
Ne értsetek félre van pozitív oldala is, csak manapság a 10-20 évesek korosztályában annyira elterjedt hogy már nem is tudnak elképzelni egy órát amiben nem mennek fel Fészbukra!
LIKE-olod??
NEM!
A Tmobile oldalán is olvasható az alábbi bejegyzés:
Az iWiW közösségi portál mobilos oldalát belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart.
Minek kell hülyeségeket írni emberek, valaki megnézhetné mit ír a szolgáltató a saját oldalán, nem pedig iskolai szünetben pletykált fél szavakra adni és még azt utána híresztelni... pfff
Én szeretem a facebookot mobilról, akkor is használni fogom ha nem lesz már ingyenes.
1000 Ft/hó nem sok a korlátlan mobil wapért. Szóval nem tudom mit sírtok, menjetek el dolgozni! Nem haltok bele, lusta népség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!