Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a baj? (lent)

Mi lehet a baj? (lent)

Figyelt kérdés
Van egy nokia 5800 ma hoztam el a szervízből egy lcd, touch és aksi cserén esett át. És egy olyan problémám lenne hogy nem igazán szeretné felvenni a töltést, mert az uj aksi lemerült mondom feldugom tölteni meg se nyikkant körülbelül 5 perc után beadott egy fehér hátteret kiirva rá hogy Nokia jobb felső sarokban ott van az aksi jele felette egy csík nem is mozdul sehova, mikor megpobálom bekapcsolni mikor ezt beadta akkor kéri a pin kódot, beirom, us utána a telefon egyszerűen kikapcsol. Mi lehet a baj? Esetleg az aksi van tulzottan lemerülve? Vagy valami nagyobb gond lehet?
2011. jan. 12. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
ezeket az akkukat nem szabad teljesen lemeríteni,mert rosszabb esetben tönkremennek...jobb esetben csak az üzemidő csökken...de ha tényleg ilyen nagyon lemerítetted akkor elég valószínű,hogy tönkrement.
2011. jan. 12. 20:48
 2/3 anonim ***** válasza:

előző vagyok

ezentúl 10% alá sose engedd az akksit...már az is rosszat tesz neki!inkább tölds fel 50%-ról 100% éjjel,minthogy másnap csutkára lemerüljön!

attól emg úgysem kell félni,hogy túl sokat van töltőn,mert ha 100%-ra feltöltött,akkor nem kap több kraftot,és nem tölt tovább.

2011. jan. 12. 20:50
 3/3 A kérdező kommentje:
értem szóval az lehet a probléma hogy nagyon lemerült? mert ha az akkuval van a baj akkor nekem azt kicserélik mert garis
2011. jan. 12. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!