Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet a Samsung GT...

Hogy lehet a Samsung GT s5230-ra játékokat telepíteni?

Figyelt kérdés
Amúgy a JAD fájl kell hozzá. Azthiszem...
2011. jan. 12. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem LG-m van, úgyhogy lehet hogy hülyeség lesz...

pontosabban JAR fájl kell. sztem ezt csak be kell másolni a megfelelő mappába. majd telefonon megkeresed a mappát és onnan telepíted (ráböksz a játék nevére).

de ajánlom a [link] oldalt, a fórumban biztos le van írva (néha innen szedek én is játékokat)

2011. jan. 12. 15:20
 2/7 bp1985 ***** válasza:
Van egy oldal, de majd a nagyokosok megmondják, ott le van írva, mit kell átírni, meg hogyan kell. Pontosan nem tudom hogyan van, de ez a ráhúzom, és telepítem az nem megy.
2011. jan. 12. 16:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, valóban nem jó a behúzom a mappába módszer. Igazából fel mentem a netre a telefonon és letöltöttem egy Samsung Apps.-ot de nem igazán értem mire jó...Szóval szerintem nem lehet gépről olyan egyszerűen tölteni játékot:S Csak netről leht egyszerübben.
2011. jan. 13. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

már nagyon régen, valahol olvastam, hogy html fájlokkal kell telepíteni. kell egyet írni (lesz benne egy gomb) , azt megnyitni telón és a gombra bökve telepítődik a játék

de már nem emlékszem hol volt ez

2011. jan. 13. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:

még mindig az 1. vagyok

és jelentem....MEGTALÁLTAM!! :D

[link]

2011. jan. 13. 21:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi 1. válaszoló :)
2011. ápr. 23. 22:34
 7/7 Joxercfg válasza:
Nekem is ez volt a problémám..nagyon köszi:DD
2013. ápr. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!