Mennyi hozzáértés kell egy HTC Desire kezeléséhez?
Teljesen kezdő vagyok androidban, eddig egy nokia 5610-et nyúztam 3 évig de kb. 2 hete megadta magát... Általában könnyen beletanulok mindenféle kütyü kezelésébe, ennek ellenére kíváncsi lennék a véleményetekre. Aki esetleg már találkozott élőben a készülékkel azt is leírhatná, hogy mik a tapasztalatai vele, érdemes-e megvenni...
Válaszaitokat előre is köszönöm!!! :)
Háát... kezelésbe bele lehet jönni :) még régebben (amikor még csak infra volt és nagy cucc volt) nem tudtam mi az az infra pedig infrás telóm volt.. de 2 hét alatt rájöttem.. esténként lefekvés előtt minden beállítást megnéztem, tapasztalgattam a dolgokat és belejöttem.
Válasz: Te is megfogod tanulni ahogy mindenki más, nem lesz egyszerű az elején szinte minden új less , de ha van kitartásod akkor megfogod tanulni :). Amúgy meg nem nehéz. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!