Sony Ericson XPERIA PLAY? Mikor jelnik meg? Milyen árú lesz?
nem tudni semmit,hiszen még hivatalosan be sincs jelentve...majd talán februárban jelenti be a Sony.akkor viszont olyan nyár körülre ér hozzánk.
neten már elég sok dolog van róla(;
bár szerintem csak egy átlagos androidos telefon lesz...:S
nagyjából azt tudja,mint egy msotani csúcskategóriás telefon,csak van egy kihúzható controllere...
szal remélem a sony kitalál hozzá valami extrat...mondjuk ne csak emuval vigye a ps-es játékokat,vagy akármi...esetleg exkluzív címek...bár azokat meg úgyis átportolják az összes többi telefonra is...
ráadásul most jönnek a 2magos telefon procik,szóval nem tudom mi lesz a sorsa...nekem személy szerint egyébként nagyon tetszik,csak kéne hozzá valami extra(:
előző vagyok(;
egyébként ha játékra kell,akkor talán érdemes kivárnod a psp2-t,mert arról olyan pletykák (csak pletyka!semmi több...) keringenek,hogy egy vadállat lesz,meg atom durva cucc lesz,meg ilyesmi...:D
remélem azért abba legalább kerül egy min. 2 magos proci,és egy nagyon durva 3d hardver:D és egy érintőkijelző is jól jönne a nethez...nekem nem lenne elég a hátulján található tapipad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!