Ez lehetetlen? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Nokia c3 telóm van. Miért nem tudok a wifiről bejelentkezni gyakorikerdesekbe? És a the west nevű játékba sem tudok bejelentkezni. Ezt a gyakoris oldalt rendesen behozza, tudok olvasgatni, csak egyszerűen nem tudok bejelentkezni.
Valami ötlet? Vagy mit állitsak be?
Előre is köszi.
2011. jan. 11. 12:35
1/7 anonim válasza:
Jó neked! Az én Nokia C3-asom nem is tud wi-fi-zni. Soha nem kap jelet, mindig kiirja nem talált elérhető hálozatot. Pedig Pesten és Székesfehérváron vagyok legtöbbször, ahol a haverek nyomják keményen a wi-fi-t, de az enyém soha nem kapja. Megbántam, h Nokiát vettem, az oprendszere idegbeteggé tett, mig rengeteget lelassul és alkalmazást feltenni rá egy kész szertartás. Eléggé mondták h nem jó sem az oprendszere, sem a képernyőke, csak belém is verte üknagyapám, hogyha telefon akk Nokia. Na immá c.s.e.s.z.h.e.t.e.m a nagy Nokiámat. Tudom, nem válasz, de én nem is tudok ien téren segiteni, mert én mindig netet kell használjak, amiért otthon rebdesnek az örömtől...
2/7 perettyó válasza:
a gyakorit nem tudom hogy miért nem ,de a westet azért nem mert a west grafikai tulajdonságaihoz gyenge a telefonod
3/7 A kérdező kommentje:
első:
eleinte én se tudtam kapcsolódni a wifihez. több mint egy hétig szenvedtem vele. amig nem tudtam kapcsolódni a wifihez addig én is eléggé elvesztettem a hitem a Nokiákkal. De rá kellett jönnöm, hogy én vagyok a hülye és nem a telefonom :D
második: akkor mostmár értem miért nem tudok a westbe bejelentkezni :S
2011. jan. 11. 13:43
4/7 anonim válasza:
Jártam vele szervizben és a T-Mobile-nál is. A szervizben bevallták, hogy ez egy ien széria, hogy vagy alapból nem megy, vagy hamar elromlik. A T-Mobile-nál meg közötlék vele, hogy csak olyan helyen müködik, ahol van ien szolgáltatás (jéé!! Tényleg??? Nem tudok hinni nekik...balfaxok.), de attól vlmiért náluk az üzletben sem tudták müködésre birni, ahol állitásuk szerint kellene menjen. Javitást vagy cserét szóba sem hozott senki... Szóval én nem tudom használni és tényleg nem rajtam múlik, mert igaz én is sokszor szőke vagyok. :)
5/7 A kérdező kommentje:
:S
de a wifitől eltekintve is rájöttem h jó kis teló :)
2011. jan. 11. 14:23
6/7 anonim válasza:
Nem véletlenül mondják, hogy a C3 az igénytelen és lecsúszott üzletemberek mobiltelefonja. Elég silány. Meg az a két törés a képernyő szélén, hát... Ez komoly? Vicctelefon.
7/7 anonim válasza:
Hogy tudtátok beállítani a wifit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!