Segítség! Nokia 3110c telefonom nem írja ki a hívó fél számát. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Amióta feltöltősből előfizetés lett. A számom maradt, de új kártyát kaptam. Aki tudja írjon légyszi. ???
Köszi
2011. jan. 10. 20:21
1/4 anonim válasza:
Gondolom T-s vagy, előfizetéses csomag esetén a hívószámkijelzésért fizetni kell, havi 200 ft körüli összeg. Szerintem is rohadjanak meg :) Én ezért nem lettem előfizetéses. Emiatt nem éri meg váltani...
3/4 anonim válasza:
A kártyásoknak üzenem, 13 forintért hívok bárkit bármikor t-s csomagban másodperc alapon., az a 200 forint elenyésző kiadás ehhez.
Mindenki válassza azt, ami neki a legmegfelelőbb, pl akinek nincs pénze, ne vegyen telefont.
4/4 anonim válasza:
Elhiszem, hogy 13 forintért hívsz, én 41-ért és falra mászok tőle, viszont évi 20.000-es költés mellett akkor sem éri meg az előfizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!