Nokia C6-00, Samsung Wave 723 vagy LG Optimust vegyek?
Holnapig el szeretném dönteni, de nem sikerül.
Segítsetek, légyszi.Köszönöm szépen.
Nokia C6 - nem nagyon jó képernyő, nagyon elavult Symbian oprendszer, szinte használhatatlan wi-fi, amely soha nem kap jelet.
Optimus - Szerintem szót sem érdemel, attól eltekintve, hogy Android van rajta. Am nagyon rossz a képernyője (rezisztiv és nagyon fakó, minőségtelen), és maga az egész telefon minősége nagyon nincs rendben.
Wave 723 - alapjába véve rendben van. Szép és minőségi, tartós képernyő, nagyon okos és használható oprendszer (bada- friss, de rengeteg alkalmazás van és fog jönni rá), mindenképp jobb az oprendszere mind a Nokiának, wi-fi-je kifogástalan és az egész telefon nagyon rendben van. A LG, olcsó és minőségtelen, csak az vesz olyant, akinek nem futja többre, nem akar többet áldozni telefonra vagy nem tudja h mennyi probléma van vele. Mindenképp a Samsungot venném. (egy szerelő srác).
Köszönöm szépen:)
És még gondolkoztam a Sony Ericcson Xperia X10 mini, miniPro illetve miniGold készülékeken.
Eredetileg Galaxy 3 volt betervezve, csak "Nincs raktáron..., nem is lesz" választ kaptam.Nem örültem.De ezvan...
Értem.:)
Igen, a minikkel nekem is bajom a méret.. :/
Akkor maradok a 723-nál.Köszönöm széépen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!