Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen a Samsung...

Szerintetek milyen a Samsung Galaxy 3?

Figyelt kérdés
Elvileg olyant fogok kapni
2011. jan. 10. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:

ennek az oldalnak van 3 ötöde andoridos és azt mondják hogy jo telefon nagyon.

2 ötöde iphone-os ök meg azt mondják hogy nem rossz telefon.

2011. jan. 10. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak elvileg! Gyakorlaitlag is. Igaz én nem használom, de rengeteg pozitiv tapasztalatot, véleményt és ajánlatot olvastam róla, itt ezen az oldalon is és máshol is. De azt biztosan tudom, hogy abban a kategoriában a legjobb. Jobb, mint a htc Wildfire, ami lassú és gyenge a képernyője (fakó), mint az LG GT540, messze veri, mind processzorban, mind képernyőben, mert az LG rezisztiv, amely meg sem közeliti, a Galaxy 3 szép és minőségi képernyőjét. A ZTE Blade-t meg szégyen volna ehhez viszonyitani. Ugy h csak bátran!! mert ebben az árkategoribában nem kapsz jobbat. És az Android is nagy huzó erő, más márkákkal szemben(Nokia), igaz a fent emlitett készülékek mind Androidosak, de biztos h ez a legjobb, abban az árkategoriában.
2011. jan. 10. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Az eddigi legjobb telefonom.
2011. jan. 10. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Hihetetlenül szuper. Én egy htc Desire-t cseréltem erre, de főleg a képernyője miatt ég és föld. Nekem is az idáigi legjobb telefonom, pedig már megfordult nálam IPhone is és még sok értékes Nokia is. Leirhatatlan mennyire megvagyok vele elégedve, és külsöre is annyira szép, hogy nem tudok betelni vele, mikor ott fekszik az asztalon ez a kecses és stilusos telefon...
2011. jan. 10. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Hoppá. Elnéztem a kérdést. Nekem Galaxy S-em van. Bocs. :D
2011. jan. 10. 20:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszii mindenkinek a válaszokat sokat segítettetek :)
2011. jan. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!