Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Probáltam frissíteni a telómet...

Probáltam frissíteni a telómet de megszakadt, és most nem akar bekapcsolni csak rezeg 1-et, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 02:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Na szerinted mi lehet a baja?

Megválaszoltad a saját kérdésed. Megszakadt, tehát nincs rajta szoftver.

Amúgy ha arra is lusta vagy, hogy leírd, hogy milyen telód van akkor ne csodálkozz, hogy nem kapsz normális választ.

Próbáld rádugni a gépre és próbáld meg frissíteni.

Ha nem megy akkor szerviz.

2011. jan. 9. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Hülye voltál! Vidd szervízbe!

Én nem értem hogy a sok tudatlan paraszt minek akar mindenáron frissíteni, mintha olyan fontos lenne mert akkor talán többet fog tudni vagy mi?

Nem értenek hozzá, ez a legveszélyesebb dolog minden kütyünél aztán meg csak sír a szájuk hogy elbaszták.

2011. jan. 9. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:

"mintha olyan fontos lenne mert akkor talán többet fog tudni vagy mi?"

Hát pontosan azért van frissítés, hogy többet tudjon. Lásd Android.

2011. jan. 9. 12:24
 4/10 bp1985 ***** válasza:
Le van írva, hogy lemerült akksival nem állunk neki frissíteni. Vagy teljesen feltöltöttel, vagy min 50%-os töltöttségű akksival ugrunk neki. A te telefonodon már csak a szerviz segíthet, otthon nem fogod tudni megcsinálni. Persze fizetni fogsz érte.
2011. jan. 9. 12:45
 5/10 A kérdező kommentje:
mennyibe fog kerűlni a szervizelése? nokia c6-00 telóm van
2011. jan. 10. 14:00
 6/10 bp1985 ***** válasza:
Hát nem lesz olcsó, de valszeg a garileveledet is át fogják húzni. Asszem olyan 5-6 fele van egy sw frissítés.
2011. jan. 10. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:

"Hát nem lesz olcsó, de valszeg a garileveledet is át fogják húzni."

Azért van a hivatalos program, hogy azzal frissítsen. Ha azzal csinálta akkor nem veszti el a garanciát és ingyen megcsinálják.

2011. jan. 11. 06:32
 8/10 bp1985 ***** válasza:
De elcseszte, tehát az egész telefont ujra kell telepíteni. Ma voltam nokiába, előttem ugyanez volt a hiba, és áthúzták a garilevelét.
2011. jan. 11. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ma voltam nokiába, előttem ugyanez volt a hiba, és áthúzták a garilevelét."

Az érdekes mivel ha a saját Nokia szoftverrel frissíti és valami baj lesz akkor kötelesek ingyen rárakni az új szoftvert a boltban. Ha velem ilyen lenne, hogy áthúzzák a garilevelet akkor mennék a fogyasztóvédőkhöz.

LG-nél pedig turira olyanok, hogy ha LG Suittal frissíted a telót és behal akkor megcsinálják ingyen.

2011. jan. 11. 13:11
 10/10 bp1985 ***** válasza:
A nokia nem vállal felellőséget azért, ha te nem értesz hozzá. Ennyi. Én sem örülnék, hogy ingyen kell dolgozni a sok szerencsétlen miatt, ha lenne cégem. Ha valamihez nem értek, én sem kezdek bele. Házat sem fogok építeni, mert nem tudom hogy kell. De mindenhol le van írva amúgy, hogy lemerült telefonnal ne kezdj hozzá a frissítéshez...
2011. jan. 11. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!