Probáltam frissíteni a telómet de megszakadt, és most nem akar bekapcsolni csak rezeg 1-et, mi lehet a baja?
Na szerinted mi lehet a baja?
Megválaszoltad a saját kérdésed. Megszakadt, tehát nincs rajta szoftver.
Amúgy ha arra is lusta vagy, hogy leírd, hogy milyen telód van akkor ne csodálkozz, hogy nem kapsz normális választ.
Próbáld rádugni a gépre és próbáld meg frissíteni.
Ha nem megy akkor szerviz.
Hülye voltál! Vidd szervízbe!
Én nem értem hogy a sok tudatlan paraszt minek akar mindenáron frissíteni, mintha olyan fontos lenne mert akkor talán többet fog tudni vagy mi?
Nem értenek hozzá, ez a legveszélyesebb dolog minden kütyünél aztán meg csak sír a szájuk hogy elbaszták.
"mintha olyan fontos lenne mert akkor talán többet fog tudni vagy mi?"
Hát pontosan azért van frissítés, hogy többet tudjon. Lásd Android.
"Hát nem lesz olcsó, de valszeg a garileveledet is át fogják húzni."
Azért van a hivatalos program, hogy azzal frissítsen. Ha azzal csinálta akkor nem veszti el a garanciát és ingyen megcsinálják.
"Ma voltam nokiába, előttem ugyanez volt a hiba, és áthúzták a garilevelét."
Az érdekes mivel ha a saját Nokia szoftverrel frissíti és valami baj lesz akkor kötelesek ingyen rárakni az új szoftvert a boltban. Ha velem ilyen lenne, hogy áthúzzák a garilevelet akkor mennék a fogyasztóvédőkhöz.
LG-nél pedig turira olyanok, hogy ha LG Suittal frissíted a telót és behal akkor megcsinálják ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!