Hogyan tudnék ingyen, vagy legalábbis nagyon olcsón szerezni egy Iphone 3G-t?
160.000-ért láttam most egyik oldalon újat.
Szerintem iszonyatosan drága, negyedét sem éri. Úgysem használnád ki rendesen. Már láttam ilyent 2 embernél is, mindketten csak játszottak vele. Ha neked ez megérné... Telefonálásra és SMS-írásra nem kell egy ilyen kaliberű telefon. Játékra nem kell egy telefon.
Ha még is kellene, akkor a megoldás:
dolgozz.
Tudom, kb mit érzel most a az ájfón irányában, én is sokszor éreztem már ezt sokmindenért. De meg kell tanulnod, hogy nem lehet mindent.
Ha dolgozol érte, jobban becsülöd majd a pénzt, és másképp fogsz gondolni a dologra. (Ha meg is veszed, jobban még jobban fogod értékelni) És az ára is lejjebb megy valamivel.
Vannak kínai utánzatok jóval olcsóbbért, ma került fel róluk egy kérdés ide, és egy jó link érkezett válaszul, keresd meg. De azokat nem igazán ajánlanám, majd látni fogod, miért.
Szia!
elhiszem, hogy nagyon vágysz rá, de hidd el, nem éri meg az árát. nekem egy nagyon közeli ismerősömnek van iPfonja, így én is gyakran pötyögök rajta, és nem nagy szám. az előző válaszolónak teljesen igaza van: egy divattelefon, sok fölösleges extrával, amit úgysem használnál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!