Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon az LG gs290?...

Milyen telefon az LG gs290? (akiknek ilyen van)

Figyelt kérdés

Ide kérlek csak azzok válaszoljanak akik nem olyanok h van 50.000 forintos mobiljuk és h azzal hasonlítod ösze hanem azok írjanak akiknek LG GS290 telójuk van vagy volt.

mert ilyet szeretnék venni és már nagyon unom azt h az olyan emberek akiknek nem is volt ilyen telójuk úgy leszarozzák mert ők megtudják venni az iphone-t.

2011. jan. 8. 21:22
 1/8 bp1985 ***** válasza:
2011. jan. 8. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez van. T-mobilnál vettem 1 hónapja.

Szerintem megéri az árát. A hozzá adott fülhallgató gyönyörűen szól. Rádió is van benne de ahhoz nem kell a füles, mert van benne antenna.

Hát a fényképező a gyenge pont, annyira nem csinál szép képet. Videólejátszás jó. Kijelző szép szerintem.

Ár/érték arányban nagyon jó. A legújabb szoftver volt rajta alapból nem kellett frissítenem és gyors is.

Ha 4 GB-os memória kártyát veszel bele és telerakod zenével akkor állítólag nagyon belassul. Nekem 2GB-os van benne és jó.

2011. jan. 9. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Én T-mobilnál vettem. Az árát tökre megéri. A fényképezöje télleg nem jó de aki mesteralkotásokat akar észiteni az vegyen fényképezö gépet ,amugy rendes fényviszonynál nam is olyan rossz. Szerintem sokat tud és én egy csomo játékot tettem rá. Nekem tökéletes... De neked nem tudom...
2011. jan. 9. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ma megyek megvenni a t-mobilnál.

csak még egy kérdés hogy tényleg recseg ropog a külseje?

2011. jan. 9. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Az első példányok lehet, hogy recsegtek de amit most fogsz venni az már jobban össze van rakva. A hátlapja stabil, nem esik le és egyáltalán nem recseg mivel tökéletesen passzol rá.
2011. jan. 9. 11:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mostmár biztos hogy nem a samsung s5230-at fogom megvenni hanem ezt az LG-t

és mégegy kérdés hogy az LG mobilok sokáig élnek?

mert olvastam olyat h 2-3 hónap mulva tönkre megy és ez engem kicsit megzavart :S

2011. jan. 9. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Anyám LG-je már 5 éves és semmi baja azon kívül, hogy hamar lemerül, mert már gyenge az akkuja.

Az újabb LG-ket meg már jobbnak mondják mint a régieket.

Nyugodtan vedd meg, 1-2 év garancia úgy is van rá.

2011. jan. 9. 12:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat és a segítséget! megy a zöld kéz :)
2011. jan. 9. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!