Milyen telefon az LG gs290? (akiknek ilyen van)
Ide kérlek csak azzok válaszoljanak akik nem olyanok h van 50.000 forintos mobiljuk és h azzal hasonlítod ösze hanem azok írjanak akiknek LG GS290 telójuk van vagy volt.
mert ilyet szeretnék venni és már nagyon unom azt h az olyan emberek akiknek nem is volt ilyen telójuk úgy leszarozzák mert ők megtudják venni az iphone-t.
Nekem ez van. T-mobilnál vettem 1 hónapja.
Szerintem megéri az árát. A hozzá adott fülhallgató gyönyörűen szól. Rádió is van benne de ahhoz nem kell a füles, mert van benne antenna.
Hát a fényképező a gyenge pont, annyira nem csinál szép képet. Videólejátszás jó. Kijelző szép szerintem.
Ár/érték arányban nagyon jó. A legújabb szoftver volt rajta alapból nem kellett frissítenem és gyors is.
Ha 4 GB-os memória kártyát veszel bele és telerakod zenével akkor állítólag nagyon belassul. Nekem 2GB-os van benne és jó.
Köszönöm a válaszokat ma megyek megvenni a t-mobilnál.
csak még egy kérdés hogy tényleg recseg ropog a külseje?
Köszönöm a válaszokat mostmár biztos hogy nem a samsung s5230-at fogom megvenni hanem ezt az LG-t
és mégegy kérdés hogy az LG mobilok sokáig élnek?
mert olvastam olyat h 2-3 hónap mulva tönkre megy és ez engem kicsit megzavart :S
Anyám LG-je már 5 éves és semmi baja azon kívül, hogy hamar lemerül, mert már gyenge az akkuja.
Az újabb LG-ket meg már jobbnak mondják mint a régieket.
Nyugodtan vedd meg, 1-2 év garancia úgy is van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!