Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon? Az LG...

Melyik a jobb telefon? Az LG GS290, A SE w580i, vagy a samsung s5230?

Figyelt kérdés
És most kérek saját véleményt aki mind kettő mobilt használta vagy ismeri pl: használta az LG GS290-t és a samsung s5230-ot
2011. jan. 8. 19:32
1 2
 1/13 bp1985 ***** válasza:
s5230-at sajnos használtam. Soha többet azt a hulladékot. Kijelzőhiba, sw hiba, fw buherálás telepítés előtt, stb. LG gs290 pedig a kp 500 utódja. A kettő közül azt, bár alsó kategóriába nem szabad érintőset venni. Ne azt nézd, hogy mi a divat, hanem hogy legyen egy normális telefonod.
2011. jan. 8. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy az LG és a Samsung szar. De a két szar közül az LG a nagyobb szar. Csak rá kell nézni...egy játék telefon, holott az S5230 kinéz valahogy. Mind2-vel rengeteg probléma van, de az LG az már tényleg az igénytelenség non-plus-ultrája.
2011. jan. 8. 19:40
 3/13 bp1985 ***** válasza:
[link] nem láttam a harmadik telefont. Nincs kérdés, ezek közül az se-t vedd meg, vagy ha szereted a szenvedést, a szervizbe rohangálást, akkor az s5230-at.
2011. jan. 8. 19:46
 4/13 A kérdező kommentje:

a sony ericcsonom már megven és ez a kettő közül szeretném lecserélni tehát vagy a LG telót vagy a s5230-at

de mst úgy vagyok vele h sza*ul mert eggyik azt mondja az 5230 rosz és az lg a jó vagy azt h Lg a sza*r és az s5230 jó éncsak egy jó strapabíró érintőst szeretnék de a szivem az LG-hez húz mert megtetszet a gs290

és sokan aztmondják h marha sokat viszik szervizbe de én tom h miért mert úgy vigyáznak rá ahhogy...

szal én vigyáznák rá marhára nem esne le a földre stb nem nyomnám az érintőkijelzőt addig míg tönkre nem megy hanem óvatosan szal érted

2011. jan. 8. 19:57
 5/13 bp1985 ***** válasza:
Annyit mondok, hogy egy kijelzőhibánál tökmind1, hogy volt e leejtve, vagy sem. Ha lerakod az asztalra, ott is meghal. Én nem cserélném le. Van egy jó telefonod, és egy sz@rabbra akarod cserélni. Nem kell azért telefont venni, főleg nem ilyen kategóriás érintős sz@rokat, mert a szomszédnak is az van.
2011. jan. 8. 20:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Teljesen igaza van. Nem muszály lecserélni azt a telefont, főleg nem ilyen telefonra. Még mindig azt mondom, hogy a 2 közül biztos h a Samsung jobb, csak tudod mind2 szar, szóval tényleg ne vegyél csak azért mert most az a menő. Am azt sem értem mi tetszett meg az LG-ben, olyan mint egy játék telefon, semmi stilus nem jutott neki, és még azt is rosszul csinálták.
2011. jan. 8. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem s5230-am van, ha nem várod el tőle hogy kézi számítógép legyen, akkor hűséges kis teló, akksi jól bírja, soha semmi bajom nem volt vele, lassan egy éve használom, de kutya baja, nem tudom miért lenne rossz teló, nem egy észlény teló az tény, de árához képest stabil kis teló, és nem olyan semmi kinezete van, mint az lg-nek
2011. jan. 8. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem LG GS290 van fekete színben, nincs vele semmi bajom. Megéri az árát bár én is azt mondom, hogy 30-35k-ért érdemes telót venni.
2011. jan. 9. 09:39
 9/13 telefonguru válasza:
S5230 nagyon megbízható árához képes INGYEN van!vodánál csak 5500Ft és nem kell utána fizetni!!
2011. jan. 9. 11:58
 10/13 bp1985 ***** válasza:

"S5230 nagyon megbízható "

Főleg a kijelzője. Szerinted miért 0ft-ért adta a telenor? Elmondom, azért, mert ki akarták szórni, hogy ne a nyakukon rohadjon meg.

2011. jan. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!