Valahogy kilehet kapcsolni az internetet samsung s5230-on?
csomó alkalmazás van rajta, ami netes, de ha véletlen kíváncsiságból rányomok valamelyikre hogy mi az és véletlenül elkezdi tölteni a netet az infarktust hozza rám...
szóval én azt akarom, hogy ne legyen semmilyen net a telefonomon, ez megoldható?
köszi, de nem ez az amit én keresek
alul van, hogy melyik net csomaggal küldjem az smst minusszal, de egyik net csomagom sincs megrendelve tehát szerintem nincs is mit lemondani az alap netet meg majd bemegyek személyesen a vodafone boltba, vagy van jobb megoldás?
nincs rajta egy forint se csak abból az 500 ft-ból van rajta valamennyi, amit készülék vásárlásakor rajta volt autómatikusan
ha felmegyek a netre és mivel nincs rajta úgy töltött pénz, akkor lefogják maguktól kapcsolni a netet?
töröltem a böngésző profilokat, ez azt jelenti most hogy nem tud netre csatlakozni?
nem, tuti hogy nem lesz soese szükségem a netre
Ez se rossz megoldás, de egy ingyenes hívás az üyfélszolgálatra és kikapcsolják.
Sose lehet tudni, nekem is számláztak már tévesen, de hiába mondod hogy te nem neteztél, a kutya se hiszi el. Ha ki van kapcsolva, akkor már nincs mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!