Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell? (lg gt540)

Hogyan kell? (lg gt540)

Figyelt kérdés
LG GT 540 - em van . amikor leszedek egy játékot azt alapbol a telóra menti majd telepiti ezt hogy lehet megscinálni hogy ne ide tegye hanem a memókártyára ????,
2011. jan. 8. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
ez a fejlesztők sara. megoldható a dolog, recovery módból újra kell partícionálni az sd kártyát, millió leírás van hozzá
2011. jan. 8. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
valami érthetőbb magyarázatot pls
2011. jan. 8. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Jól le van írva, hogy kell rootolni, particionálni az SD kártyát és feltenni az app2sd scriptet. Ezt mind meg kell csinálnod, hogy tudj kártyára telepíteni.

2011. jan. 8. 15:12
 4/5 anonim válasza:
Én a Vodánál vettem egy ilyen telefont 2 év garival és root-oltam és nem nem fogdták garanciásnak a root miattt szval sztem nem nagyon érdemes inkább várd meg a 2.2 -es frissitést
2011. jan. 16. 12:51
 5/5 anonim válasza:

Csak hogy 2.2 nem lesz!

Rootolással nem tudod elrontani...leaglábbis nagyon nehéz.

De ha kutatsz a témában, szerintem egy hónapnál tovább nem fogod bírni, hogy ne csináld meg :D

És amúgy is, ha garancia problémát egy unroottal meg lehet oldani, vagyis vissza lehet csinálni.

2011. aug. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!