Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik memóriakártyát válassza...

Melyik memóriakártyát válasszam? Samsung i5500 (galaxy5) bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! megköszönném ha valaki segítene memóriakártya dilemmába! nemrég vásároltam egy samsung i5500-t éés kaptam hozzá egy gyári 1 gigásat, de ez ugye nem elég. mivel angliában élek az ebayröl tudok rendelni szóval a kérdéseim.

- 4gigás legyen vagy 8? (talán a 8 gigás sok lenne neki de nemtudom, valaki hátha tudja)

-Melyik a megbízhatóbb? KINGSTON, SANDISK?

Köszi

2011. jan. 8. 14:35
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Akkorát vegyél, amekkora neked kell. Persze azt is vedd figyelembe, hogy mekkora a max méret, amit támogat a telefon. Márka az édesmindegy, melyiket veszed.
2011. jan. 8. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább 8. Az én telómban 16 gigás van [samsung wave]. Hidd el, nem lesz sok :) Főleg, hogy a tiéd androidos, és gondolom majd jó sok alkalmazást töltesz le :D

És szerintem inkább KINGSTON.

2011. jan. 8. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Akinek nem elég egy 8 GB-os kártya az beteg.

Mi a fenének rárakni több ezer zenét, úgy sem hallgatod a nagy részét.

2011. jan. 9. 09:46
 4/4 A kérdező kommentje:
8gigásat rendeltem és találtam samsung márkájút alapbol:D occsoér max 3000ft átszámítva. egyébként simán felpakolok rá annyi zenét:D berakom véletlenszerű lejátszásba aztán uccu neki. köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 10. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!