Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem működik a WAP és a...

Miért nem működik a WAP és a Facebook a mobilon?

Figyelt kérdés
Van egy Sony Ericsson W200i-m, T-mobile szolgáltatónál, Domino kártyás csomagban. A WAP régen működött rajta, mostmár nem. Egy ismerősömnek van egy ugyanilyen telefonja, ugyanilyen csomaggal, nála minden rendben van a WAP-pal, vígan Facebookozik meg böngészget az interneten. Az enyém kapcsolódási hibát jelzett, majd miután minden beállítást úgy csináltam meg, ahogyan az ismerősömnek van, már nem kapcsolódási hibát jelez, hanem a fehér képernyőn csak ennyi ír ki: ,,Access denied". M lehet a hiba?
2011. jan. 8. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Úgy tudom ahhoz, hogy Facebookozhass, egy szintén 30s ismerősödnek küldenie kell neked mobil fb-ról egy sms-t.
2011. jan. 8. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:

miért kell olyan marhaságokat írni a kérdezőnek amiben még te se vagy biztos?

semmilyen smst nem kell küldeni semmilyen ismerősödnek a te részedre.

kell egy netstart csomag meg egy facebook által kiküldött ingyen sms amit magadnak küldetsz a szgépedről.

2011. jan. 8. 14:03
 3/5 bp1985 ***** válasza:

Elsőnek: Ezt te hol olvastad??? Jó nagy baromságot sikerült ideírnod.

Kérdezőnek: 1430-at felhívod, és kérsz egy beállítást.

2011. jan. 8. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért kell lecseszni? Írtam, hogy ÚGY TUDOM, tehát NEM BIZTOS. Mivel nem vagyok 30-as, az egyik iskolatársam mondta, hogy az osztálytársának küldenie kellett volna egy sms-t ahhoz, hogy tudjon fb-zni a mobilján. Akkora baromságot mégsem mondhattam, ha tényleg kell egy sms-t küldeni, csak azt nem tudtam, hogy mindegy h a sajátjáról küldi-e...De örülök, hogy a kérdező legalább választ kapott, kedves nagyarcú felhasználók...
2011. jan. 8. 15:34
 5/5 anonim ***** válasza:
legközelebb ne írj választ olyan kérdésre, amit nem tudsz megválaszolni, és jól megleszünk.
2011. jan. 8. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!