Lehetséges letiltott telefonszámokat megkeresni?
Figyelt kérdés
Van egy 20-as szám aki zaklat, és nem tudom, hogy ki az..hogy deríthetem így ki, hogy le van tiltva?2011. jan. 8. 13:10
1/5 anonim válasza:
most zaklat vagy le van tiltva? vagy mi köze a kettőnek egymáshoz? hol van letiltva? a telefonodban? akkor hogy zaklat?
Ha nem tetszik jelentsd fel a rendőrségen ők kiderítik ki az.
2/5 A kérdező kommentje:
A telószáma megvan, de nem tudok utána keresni, mert titkosítva van. Igen mostanában zaklat! És persze, mikor én hívnám, csak a hangposta jelentkezik!
2011. jan. 8. 14:41
3/5 anonim válasza:
Elég összevissza beszélsz.
Ha a szám titkosított, akkor honnan tudod, hogy 20as?? :O
És ha nem tudod a számot, akkor hogy bírod hívni?
És a letiltásnak meg a rejtett számnak mi köze van egymáshoz?!
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni?! Nem tudom lekérdezni a számát, mert titkosítva van a panonnál..engem számmal hívott, csak nem tudom, hogy hogy lehet lekérdezni a számát másképp, ha nem adja ki a tudakozó..nah akkor ki is beszél össze vissza?
2011. jan. 8. 22:11
5/5 anonim válasza:
Tiltott szám - rejtett szám. Itt arról van szó, hogy nincs benne egy, telefonkönyvben sem. Amúgy meg, szolgáltatónál próbálkozz, vagy tegyél feljelentést a rendőrségen, illetve azt is megpróbálhatod, hogy vicceld meg őt - ha meg van a száma, akkor hívjátok őt, különféle számokon, különféle időpontban, hátha utána abbahagyja... .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!