Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG GS290...

Mi a véleményetek az LG GS290 telefonról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 20:19
1 2
 1/11 bp1985 ***** válasza:
2011. jan. 7. 20:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Öszintén? Már a LG felirattól kiráz a hideg, nemhogy egy olyan tipusú telefonjától, amelynek rengeteg problémája van. Én arra pénzt ki nem adnék!!! Inkább akkor vennél egy olyan okosabb Nokiát, amelyet használni is lehet. De ha érdekel az érintőképernyő, akk várj még egy kicsit, vagy tegyél hozza pár ezret és vegyél Samsung Monte-ot. :) Sokkal jobban összeszerelt telefon, okosabb és ügyesebb a menűje és hát azért mind képernyőben, mind alkatrészben Samsung minőség. De ha neked 2-3 hónapra kell a telefon, akk megveheted, mert utána csak a szervizet fogja látni az örökös software és képernyő hibák miatt. Az igaz h az árát megéri, de olvass csak vissza ezen az oldalon, hogy mennyi negativ tapasztalat van róla....De hangsulyozom, az árát nagyon is megéri, csak éppen nem adnám ki a kezemből a pénzt erre a telefonra.
2011. jan. 7. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
az LG igenis nagyon jó telefonokat gyárt. több éve teljes megelégedéssel használom őket. de a mostani árak mellett inkább ZTE Blade. :)
2011. jan. 7. 22:17
 4/11 anonim válasza:
A gs290-et akár hívhatnák corby-nak is. ugyanolyan kis aranyos böködni való szappantartó, de tudásban nem jeleskedik.
2011. jan. 8. 00:48
 5/11 A kérdező kommentje:

Én elolvastam mind a kettő leírását és sok más véleményt is és szerintem is az lg jobb mint a samsung de nem tok dönteni :S

ezért kérlek titeket nagy iphonosokat meg ilyen kva drága telósokat h most ne a szupertelefonotokat hasonlítsjátok ösze ezekkel hanem ezt a kettőt

2011. jan. 8. 12:48
 6/11 anonim ***** válasza:

'Én elolvastam mind a kettő leírását és sok más véleményt is és szerintem is az lg jobb mint a samsung de nem tok dönteni :S '

LG jobb mint a Samsung?? Bocs, de te hol élsz?? LG minőségtelen szar, amely nagyon menő, mert a népnek arra van pénze. Úgy h ilyen kijelentésektől kimélj meg, mert érzem kapok szivinfarktust, mikor a hozzá nem értők befolyásolhatók és parasztvakitás áldozatai lesznek. Főleg mobiltelefon téren az LG-nek még nagyon sok javitani valója van a Samsung és Nokiákhoz képest....És légyszives a sok LG fan kiméljen meg az oltásaitól, amikért rajong, mert neki olyan van. Egyáltalán nem tartós, hibás és rengeteg problémás készüléket lehet kapni LG felirattal. Vegye aki akarja, de h én pénzt arra nem adnék az biztos. S ien hülyeségeket verjél ki a fejedből, hogy az LG jobb mint a Samsung, mert nem hozzád visznek vissza naponta több tucat LG-t, mindenféle problémával....(Egy szervizes srác)

2011. jan. 8. 14:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Am mien kettöről beszélsz?? Én itt csak LG GS290-es készülékről látok kérdést, semmi másról...
2011. jan. 8. 14:15
 8/11 A kérdező kommentje:
ÉN MOST KONKRÉTAN 2 TELCSI KÖZÜL NEM TOK VÁLASZTANI A SAMSUNG S5230 ÉS AZ LG GS290 KÖZÖTT
2011. jan. 8. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Értem. Nem kell ordibálni! :) H öszinte legyek eggyik sem jobb a deákné vásznánál. Naponta javitok ugy GS290-est, mint S5230-as telefont. Öszintén szólva mégis a Samsung jobban tetszik, a maga kategoriájában. A TouchWizz egy nagyon jól megalkotott oprendszer, amelyet könnyű kezelni és nagyon barátságos. A képernyője valamivel szebb és strapabirobb mint a LG-jé, de mind2 készülék képernyőjével rengeteg baj van. Mégis úgy érzem, hogy annyi pénzért megéri megvásárolni egy ilyen telefont, amely hamar a barátod lehet. Oprendszerileg nagyon kevés készüléket hoznak vissza a Samsungból, bizton állithatóm, hogy az oprendszerje jobb és megbizhatobb mint az LG-jé. Elismerem, hogy az LG is egy kicsi ügyes telefon, mégis olyan játék telefon érzete van. A 2 közül a Samsung biztosan komolyabb készülék, már a fogásából érezhető, nem recseg, ropog, mint a műanyag beütésű LG, hanem nagyon jól összevan szerelve. De ismét hangsulyozom, mig valami degenerált le nem szól, egyik telefon sem hibátlan, de az anyagiak miatt kompromisszumot lehet kötni vele. Komolyan mondom, hogy a Samsung jobb valamivel az LG-nél, főleg strapabiró kinézetére, képernyőre és oprendszerileg. És nyugodtan veheted h egy szaki mondta ezt, nem holmi LG vagy Samu rajongó, aki azért ajánla és pocskondiázza a többit, mert neki olyan van.
2011. jan. 8. 16:21
 10/11 bp1985 ***** válasza:
s5230 egy kaki. Akkor inkább lg, vagy valami telefon.
2011. jan. 8. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!