Segítséget Moost! (? )
Figyelt kérdés
Az van, hogy megtaláltam ezt az oldalt, de túl szőke vagyok, ezért nem tudom, hogy hogy kell letölteni az ebuddyt:S:/
Segítenétek megmondani, hogy mit kell megnyomni?:D
2011. jan. 7. 20:16
1/5 anonim válasza:
Középen a megnyitásnál, az egész oldalon kicsit felül jobb oldalno az Adds by Google felirat alatt találsz egy olyan négyzetet, amelynek a bal felső sarkában irja, hogy FREE. Abban a négyzetben rákattintassz arra, hogy Download App, ezután kiválasztod a telefonod tipusát és aztán, Set-tehát beállitod a telefonod tipusát és máris Download, kiválasztod, hogy hova mentse a gépeden és máris letölti. Sok sikert! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy szántál rám pár percet, már megtaláltam, és úgy kellett letölteni, hogy telefonról kellett felmenni a netre és úgy, csak az a gond, hogy nem enged belépni:/
de mind1, vannak még ötleteim:D
De azért nagyon köszönöm:)
2011. jan. 7. 20:37
3/5 anonim válasza:
Még szerencse hogy nem tudtad letölteni, az ebuddy megjegyzi a jelszavad, és a nevedben reklám leveleket küldözget a listádon szereplőknek.
5/5 A kérdező kommentje:
:D
Amúgy nem vagyok szőke,csak ezekhez nem értek...:)
2011. jan. 8. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!