Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Muszály mindenbe belekavarni?

Muszály mindenbe belekavarni?

Figyelt kérdés

Titeket nem idegesít most a ZTE bladde-l kapcsolatos hülyeség? Mármint vannak ilyen blogok meg fórumok, és mindenki azzal jön, azt kérdezget, h h tudná a romot cserélni, meg h tudná az egész rendszert megváltoztatni, meg h megváltoztatta és most villog,meg ez, meg az, meg emez, meg amaz! Megveszed a boltba nem lesznek ilyen dolgaid, de nem, mindenkinek az az első hogy megveszi és feltuningolja, mert neki semmi sem elég, aztán panaszkodik hogy szar a telefon! Ha ennyire 2.2-es androidot akar várja meg míg kihozzák, pár héten belül kapható lesz. Eddig is elélt Blade nélkül, akkor most egy vagy két hónap ráadás semmiség. És nincs hiszti h szar a teló -.-

Bocsi, tudom ez egyáltalán nem kérdés, de ez engem már dühít,dühít,dühít és dühít. Írjatok véleményt, ti mit gondoltok az örökké elégedetlen, mindenben a hibát kereső emberi fajról.

2011. jan. 7. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Engem az idegesít, hogy ha valaki kérdez egy telefonról.. példa Nokia 3310 (extrém hülye példa volt. :D) hogy most az jó telefon e.. valaki jön és beírja ZTE BLADE a jó.. és ennyi, semmi olyan h miért meg h hogy.. nah engem ez idegesít, de neked is igazat adok teljes mértékben..
2011. jan. 7. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem az idegesít, hogy TELEFONT akarok venni, erre ajánlgat nekem mindenki ilyen mindentudó vackokat, hogy ilyen-olyan nagyon menő fényképezőgép, meg mp4 meg videó meg mit tudom én.
2011. jan. 7. 18:23
 3/7 A kérdező kommentje:

mindkettőtöknek igaza van! :D van egy ismerősöm, 14 éves, megvett magának egy Iphone 4-et, és itt földöz vágja meg tapossa h milyen szar -.- bakker 10 éve még épp csak hívni lehetett vele, mégse vágta mindenki földhöz! mit akarnak, luxusgépet? ágyazzon meg nekik, meg nyissa ki a sört a jó reklám után szabadon, meg minden szar??? ez TELEFON, kérem emberek :D

Amúgy ZTE Blade-t fogok venni xD De nekem jó lesz úgy ahogy adják gyárilag, legalább nem lassítom be :'P

2011. jan. 7. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:

én is így vagyok vele! sok 12 éves kölök ottan babrálja hogy hogyan kell megpiszkálni mert "gyorsabb" lesz akkor...

aztán meg telefon helyet csak ey érintőképernyős söralátétjük van.

2011. jan. 8. 13:06
 5/7 A kérdező kommentje:
jaja.de nem csak 12 évesek! vannak itt felnőttek is, és semmi se jó nekik.. ha nincs pénze okosabb,jobb telefonra, ne próbáljon meg csinálni egyet -.- többet árt mint használ
2011. jan. 8. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Eéső vagyok, de hogy érted az h belenyúl, vagy mit mondasz... én nem értem.. :D Fel tuningolja v mi? De hogy, mit csinál vele ?:D
2011. jan. 8. 17:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát sok helyen olvastam, ahogy megvették a 2.1es androiddal rendelkező Blédet, rögtön letöltötték a jobb ROMot meg fene tudja miket, meg a 2.2es verziót, rátették, aztán kérdezgették, hogy miért villog a képernyő meg most mér lett 3szor lassúbb meg nekem nemsikerül meg ez meg az meg segítsenek már
2011. jan. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!