Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tok ingyen facebooko...

Miért nem tok ingyen facebookozni? /lent/

Figyelt kérdés
bocs hogy ezt a kérdést teszem fel de már mindent elolvastam ami eröll a mobilos facebookozásrol szol a neten kerestem egy oldalt ahova be kellet irni a számomat és elvileg aktiválta az ingyenes facebookot de még most se todok belépni a 0.facebook oldalrol :( LG gw 525-ös telefonom van ( t-mobilos és van rajta wifi is ) pls segítsetek :)
2011. jan. 7. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Wifivel nem megy a 0.facebook. Nem tudom sokaknak miért nem megy, eddig bámelyik ismerősöm próbálta, mindnek sikerült.
2011. jan. 7. 15:24
 2/8 anonim válasza:
Nem wifivel kell, hanem rendes, mobilnetes kapcsolaton. GPRS, EDGE, és társai.
2011. jan. 7. 15:33
 3/8 A kérdező kommentje:
aha értem de van egy samsun S 5232 es telom is amin nincs wifi de azon se megy :( az Lg-re megkaptam már az aktiváló linket de igy se indul azt írja ki hogy kapcsolodás sikertelen
2011. jan. 7. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
a netstart szolgáltatás be van kapcsolva?
2011. jan. 7. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
0.facebook.com címről próbálod? vagy csak "0.facebook"-ról?
2011. jan. 7. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Amúgy valami a kártyával lesz.

Tesóm kártyájával nem megy a facebook (tmobile-os ő is, ugyanazzal a díjcsomaggal), bármelyik telefonba rakom, én kártyámmal viszont megy, bármelyik telefonba rakom.

Inkább a tmobile-t hívd fel, ingyenes úgy is (ha jól tudom).

2011. jan. 7. 15:54
 7/8 csaby71 válasza:
Ingyen tok? Minek a tokja?
2011. jan. 7. 15:54
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat majd megprobálom másik kártyával is :)

jah és az uccso ha csak itt ba*zogatod a másikat akk inkább ne is írj kössz

2011. jan. 9. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!