Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom törölni a témát...

Hogyan tudom törölni a témát amit rá telepítettem?

Figyelt kérdés

Létszi, valaki mondja meg. Telefon:samsung s5230

Nagyon kéne. ÉS ne írja nekem senki, hogy nincs rá téma, és én csak a hátteret változtattam meg. Ezt telepítettem:

http://www.youtube.com/watch?v=7dMXOf94RtU

2011. jan. 7. 01:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem téma felrakás hanem szépen átírtad a szoftverjét. Mikor felraktad rá ezt elvileg le kellett mentened az eredetit ami rajta volt. Azt kéne rá vissza rakni. Ha nem menteted le keress utána neten tuti fent van.
2011. jan. 7. 11:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :)
2011. jan. 7. 17:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki nem tudja honnan tudnék letölteni a telefonra szoftvert?
2011. jan. 7. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

itt nézz körbe

2011. jan. 7. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. A szoftvert a telefonról, hogyan tudom a gépre menteni... Ha esetleg valami gond adódna :/
2011. jan. 7. 18:03
 6/6 anonim ***** válasza:
hát figy én ezt igazibol csak olvasgtatam de nem mertem bele vágni. Gondolom leírás alapján tetted rá fel ezt a témát is. Abba benne kellett volna lennie alapból az eredti szoft lementésének. Ugyhogy ezt sajnos paszolom. De ha keressel neten egy leírást téma felrakáshoz abba tuti benne van hogy kell lementeni.
2011. jan. 7. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!