Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a vélemények a nokia c6...

Mi a vélemények a nokia c6 telefonról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Végülis nem annyira drága egy telefon, a minősége az katasztrofális meg ez a C széria szem az igazi!

A nokiának a legjobb szériája az E az legszarabb meg az C!

Most akkor ennek a tudatában vedd meg ezt a telót!

(Szerintem vegyél jobbat)

2011. jan. 6. 20:31
 2/4 bp1985 ***** válasza:

"A nokiának a legjobb szériája az E az legszarabb meg az C! "

A két kategóriát más rétegnek csinálták. Az e az üzleti, a c meg egy alap széria. c6-ot ugyan nem ismerem, de volt nálam c5. Teljesen jó kis telefon, egyedül a wifi hiánya ami nekem rossz dolog egy telefonba. Beépített gps-e teljesen jó, használható volt. Csehekhez mentem vele, pontosan a pénztár előtt parkoltatott le a csarnoknál.

2011. jan. 6. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A c5 talán a legjobb ebben a szériában ezt azért hozzá kell teni! Nekem volt c6-om és szerintem sz@r!!!!

A minősége borzalmas:nyikorog, szörög 1 hete leesett és az egész előlap teteje elrepedt!

Van egy 5800ám is és az már esett le úgy is hogy biciklivel 30al mentem és kicsúszott a zsebemből,és semmi bajja egy kis karc és kész! A C6 szrrá törött volna!

2011. jan. 6. 20:42
 4/4 oroszi válasza:
Én most gondolkodom azon,hogy veszek egy nokia c6-ot. Elősször is azért, mert az n97 utódja. többet tud, de az anyaga gyengébb.
2011. jan. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!