Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam, és...

Melyik telefont válasszam, és miért?

Figyelt kérdés

Az ár nem számít.

Nokia E7 : Igazából nem sokat hallottam róla mivel most Decemberben lett elérhető a boltokban.

Iphone 4: Igazán tökéletes telefon, bár hallottam néhány hátülütőjét...

az egyik ami már a 3gS-en is hiba ... hogy nem lehet az fényképezővel készített képeket másik telefonra küldeni.... valamint a fém éle picit "vág"

és van ez az "antennás dolog" hogy ha ott fogjuk meg akkor elmegy a trereje az Iphone-nak (ÉS NINCS FÉNYKÉPEZŐ GOMB AZ OLDALÁN ?!)

Samsung galaxy S: nagyon teccik, csak az a baj hogy nincsen hozzá vaku :( pedig szeretnék "éjjel" fotókat készíteni ( nem félreértendő dolog) meg azt hallottam hogy akár 1nap alatt is lemerül még akkor is ha csak készenlétben van.

2011. jan. 6. 16:51
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
41%
Iphone 4 egy rakat lom!!!!! Samsung Galaxy S vagy Omnia 7
2011. jan. 6. 16:54
 2/22 anonim ***** válasza:
49%

Iphone 4 egy kalap xar!!!

Annyira akartam én is régen, és hála az istennek nem vettem.

Meg van valami az Iphone 4-el, hogy alig tudsz vele telefonálni, mert hátul van az "antennája" és pont lefogod.

Erre a gyár nemhogy kijavította volna, csinált rá valami tokot:D:D:D

szóval én az E7-re szavazok:)

2011. jan. 6. 17:05
 3/22 anonim ***** válasza:
49%

de hülye vagyok, hát te is leírtad ugyanazt, amit én:)

Antenna.... :D

én biztosan nem venném meg

2011. jan. 6. 17:06
 4/22 anonim ***** válasza:
37%
látszik h nem is fogtatok iP4-et. tesómnak az van, az antenna tökéletesen működik, nem találsz olyat amin ilyen tűéles a kép, 5 MP kamera, masszív, nem ilyen szar műanyag pattintós szar. legalább hozzáértők válaszolnának...
2011. jan. 6. 17:13
 5/22 anonim ***** válasza:

nem találok olyat amilyen tűéles a kép?

Igen? Hamarosan Nokia N8-am lesz 12mp kamerával, bocccs ;

2011. jan. 6. 17:14
 6/22 anonim ***** válasza:

[link]

hány embert etetnek meg a megapixel háborúval mind a mai napig? bocccs :É

ja és az antennás marhákat üdvözlik newyorkból

http://www.youtube.com/watch?v=HDz9_tBfvgQ

2011. jan. 6. 17:38
 7/22 anonim ***** válasza:
most kössetek bele hogy New York-ot egybe írtam mert kötelezően az következik ha nem tudtok mit mondani.
2011. jan. 6. 17:41
 8/22 anonim ***** válasza:

láttam már, hogy az n8 milyen képeket csinál úgyhogy nem kell itt nekem semmit bizonygatni?

De figyeljetek már, ha ez az antenna téma kamu, akkor mégis miért gyártottak ez miatt hozzá tokot, vagy mi a tökömet?

azért egy ilyen telefonnál elég nagy igénytelenségre vall, hogy nem javítják ki a hibát

"nesze itt van rá tok" pfffffffff

2011. jan. 6. 17:41
 9/22 anonim ***** válasza:
-?
2011. jan. 6. 17:42
 10/22 A kérdező kommentje:

áááááááááááááááá már megint kezdödik az Iphone 4 b*zik vs Iphone rühellők harc xDDDDD

jajj ne :$

légyszi inkább a kérdésemre válaszoljatok :D

de am köszi a válaszokat :D

2011. jan. 6. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!