Lg Optimus telón miért nem működik a www.0. facebook.com? (T-mobile! )
Figyelt kérdés
Beírom a címet, és azt írja a 0.facebook.com csak bizonyos mobilszolgáltatóknál elérhető.. de T-mobile-os vagyok. Opera mini böngészőt használ ez a teló? Mert a Tmobile oldalán azt írja, h ennél a böngészőnél nem érhető el..2011. jan. 6. 13:31
1/9 anonim válasza:
Nézd meg az internet beállitásokat (hol nem tudom nem ismerem az LG-ket)
Ne operát használj simán "Böngészőt" ami menübe található!
Hátha...
2/9 A kérdező kommentje:
Internet beállításoknál mobil net le van tiltva, wifi engedélyezve van. Eddig is a sima böngészőt nyitottam meg, nem is tudom, h egyáltalán operát használ e a telefon :S
Köszönöm a választ!
2011. jan. 6. 13:57
3/9 anonim válasza:
nem használ operát egyáltalán. de ha már a wifi engedélyezve van, akkor simán rá is mehetnél a facebook-ra a menüből.
4/9 anonim válasza:
akkor azért nem működik, mert a mobilnet le van tiltva!
5/9 A kérdező kommentje:
Oké, persze wifin meg tudom nézni, csak érdekelne h miért nem működik.
A mobilnet le van tiltva igen, mert különben szedi a pénzem ha netezek..
2011. jan. 7. 13:16
6/9 anonim válasza:
a 0.facebook.com -hoz mobilent KELL!! és a telefon alapböngészőjével lehet csak használni, valamilyen adatcsomag előfizetés kell pl. NetStart
7/9 anonim válasza:
állítsd át a web'n'walk-ot wap-ra
8/9 anonim válasza:
És nem www.0.facebook.com hanem 0.facebook.com
nem kell a www :D
9/9 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm mindenkinek a választ :)
2011. jan. 12. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!