Megéri a hamisított iPhone a pénzét?
A helyzet a következő: nézelődök egy okos telefon után, persze minél olcsóbban. A múltkor akadt meg a szemem egy weboldalon, ahol csak Kínában hamisított telefonokat árulnak.
Ott pillantottam meg egy iPhone másolatot, ami a leírás szerint abszolút megegyezik a valódival, nem csak külsőleg, hanem szoftveresen is. Ráadásul 2 sim kártya is elfér benne. Az ár pedig még fele sincs a valódinak.
Persze aggályaim vannak e téren, ezért kérek olyan embereket, akiknek ilyen telefonjuk van, hogy mondjanak róla néhány szót - érdemes megvenni vagy sem? Ja és szépen kérek mindenkit, hogy CSAK akkor írjon, ha tényleg gyakorlati tapasztalata van, nem csak véleménye. Köszönöm.
Olvasd el.
Én is láttam élőben ilyet, és szerintem NAGYON NEM éri meg.
Előrehaladottabb funkciók nem igazán használhatóak rajta, vagy csak hibásan, és szenvedéssel, arra meg, hogy telefonálj, és SMS-t küldjél, arra elég egy 10 éves mobil is. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!