Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE xperia x10 mini pro VS. SE...

SE xperia x10 mini pro VS. SE vivaz pro?

Figyelt kérdés
mondjatok véleményt, nem tudok dűlőre jutni. Aki fogott már a kezében ilyet, az is mondja el.
2011. jan. 6. 10:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
értem, és volt már olyan, hogy mondjuk nem nyomkodtad egész nap, csak egy-két SMS, meg hívás, meg ami szükséges? hogy úgy hány napig bírja? (nyugtass már meg)
2011. jan. 6. 15:39
 12/20 A kérdező kommentje:
igazából csak az akksija miatt nem vettem eddig meg.
2011. jan. 6. 15:40
 13/20 anonim ***** válasza:
hát igazából minden nap nyomkodom :D, de volt már úgy hogy csak 1-2 óra zene meg wifi, akkor 2 napig bírta. De majd megnézem ezzel az új progival is, hogy meddig bírja :) amúgy énis ódzkodtam eleinte merthogy sokat olvastam a gyenge akksiról, de engem nem zavar, hogy 1-2 naponta kell tölteni :)
2011. jan. 6. 15:55
 14/20 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok...nekem lg gt540 optimusom van...ha tényleg használom egész nap wifi meg minden akkor naponta érdemes tölteni, de alap helyzetben 3 napig is bírja...sztem ez így van minden érintős telefonnál...túl nagy különbség sztem nincs...

a kérdésből ítélve úgy látom neked fontos a qwerty fizikai gombsor így valóban az x10 mini prot válaszd...ha nem fontos, akkor én mást néznék de te döntesz:)

2011. jan. 6. 16:02
 15/20 A kérdező kommentje:

a vivaz pronak is van qwerty-je, amúgy a virtuális qwerty is megtenné, de az nincs a miniben. :) az lg gt540-en én is gondolkodtam, annak viszont a kamerájával nem voltam megelégedve. persze nincs tökéletes telefon. a mini se az.

azt a programot én is feltétlenül leszedem majd, mert mikor úton vagyok, nem igazán jönne jól, ha lemerülne pikkpakk a telefon. :)

2011. jan. 6. 16:10
 16/20 anonim válasza:

figyelj, nekem x10mini pro-m van és azt kell, hogy mondjam h nagyon nagyon jó teló:)

először féltem a méretétől meg az akksitól de ez egyáltalán nem parás. A töltést én is napi szinten végzem de csak akkor kell ha wifizel meg játszol egy csomót rajta. Annyi, hogy esténként rápakolom töltőre és csumi de összegezve nagyon jó kis teló és az android végett ezt választanám mindenképp.

2011. jan. 6. 18:52
 17/20 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek. ez mégjobban meggyőzött. kellett ez.
2011. jan. 6. 18:59
 18/20 anonim ***** válasza:
első válaszoló vagyok...tudom h van qwertyje a vivaz pro-nak is azért pro:)...az optimusról amúgy annyit h jó fényben jó képeket csinál és videót is 640x480-ba vesz fel és az is jó minőségű...jó mondjuk nyilván a vivaz jobbat tud de az hd kamera ha jól tudom legalábbis sima vivazba az van:D...optimusban nincs vaku az a negatívuma, ez miatt nem csinál jó képeket nemjó fényben
2011. jan. 7. 11:50
 19/20 A kérdező kommentje:
tudom...
2011. jan. 7. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:
valószinűleg már későn írok... de egyébként egyértelműen Vivaz.. nem vivaz pro hanem Vivaz és egyébként is az ára is aurlkodik... 10000-20000-el drágább a vivaz
2011. júl. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!