Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SAMSUNG S5230 leszedtem...

SAMSUNG S5230 leszedtem játékot hogy tudom a telefonra feltenni? Info lent!

Figyelt kérdés

A Játék a gépemen van. USB-vel csatlakoztatva vagyok a mobillal stb. Ha felakarom rakni a játékot akkor egy uj mappát kell létrehozzák hozzá vagymi ?

.:Meghajtó:S5230 -> ÉS ott vannak mappák, Music,Other File,Videos és még egy. Ide hova kell betenni? Köszi előre is a segítséget.SÜRGÖS! Sziasztok.

2011. jan. 5. 19:55
 1/4 bp1985 ***** válasza:
fw frissítést kell csinálnod, viszont akkor gari a kukába. Anélkül nem nagyon fog menni, köszönhetően a samsungnak. De add el a telefonodat, amíg tudod, és vegyél egy normálisat. Ez a legkevesebb, hogy nem tudsz játékot rárakni egyszerűen. Jön a kijelzőhiba, jön az sw hiba, stb.
2011. jan. 5. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:

A kérdező nem azt mondta hogy nem tudja felrakni, hanem azt kérdezi hogy hova rakja a fájlokat.

Tedd az others mappába, ha nem választanál ki semmit, akkor más küldésnél (pl. bluetooth) is oda kerülnének az olyan fájlok amik nem zenék, videók vagy képek. Ha kész vagy, az egyéb fájlokat megkeresve elindítod a játékot, felajánlja a telepítést, és utána a játékok közül elérheted majd azt. Ha nincs szükséges a telepítőjére, akár le is törölheted, menni fog anélkül is. Ha viszont a telepítés nem jön be, vagy nem indul el a játék, akkor lesz csak gond az fw-vel.

2011. jan. 5. 20:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Tehát akkor nyugodtan feltehetem az OTHERS-be? Az első válaszoló miatt nem annyira merem :) 2. válaszoló akkor biztos hogy semmi gond nem lesz a telefonommal, ha a játékot az "egyéb" mappába teszem ?
2011. jan. 5. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy hova teszed. Én van amikor csak simán a karira húzom. Am nekem simán futatja a javát...
2011. jan. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!