SAMSUNG S5230 leszedtem játékot hogy tudom a telefonra feltenni? Info lent!
A Játék a gépemen van. USB-vel csatlakoztatva vagyok a mobillal stb. Ha felakarom rakni a játékot akkor egy uj mappát kell létrehozzák hozzá vagymi ?
.:Meghajtó:S5230 -> ÉS ott vannak mappák, Music,Other File,Videos és még egy. Ide hova kell betenni? Köszi előre is a segítséget.SÜRGÖS! Sziasztok.
A kérdező nem azt mondta hogy nem tudja felrakni, hanem azt kérdezi hogy hova rakja a fájlokat.
Tedd az others mappába, ha nem választanál ki semmit, akkor más küldésnél (pl. bluetooth) is oda kerülnének az olyan fájlok amik nem zenék, videók vagy képek. Ha kész vagy, az egyéb fájlokat megkeresve elindítod a játékot, felajánlja a telepítést, és utána a játékok közül elérheted majd azt. Ha nincs szükséges a telepítőjére, akár le is törölheted, menni fog anélkül is. Ha viszont a telepítés nem jön be, vagy nem indul el a játék, akkor lesz csak gond az fw-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!