IPhone 4 AT&T hálózatához tartozik. Ez mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 17:56
1/22 perettyó válasza:
Kicsit bővebben de az AT&T az egy amerikai távközlési válalat
3/22 anonim válasza:
Azt, hogy nem kártyafüggetlen, itthoni kártyával csak függetlenítés után lehet használni.
4/22 anonim válasza:
Ja, de most látom, hogy az eladó nulla értékeléses. Felejtsd el, mert lehet, hogy le is van tiltva a teló, aztán ba**hatod az árát.
5/22 A kérdező kommentje:
És kb mennyibe kerül egy iphone 4-et függetleníteni? Tudtommal jailbrake-al is meg lehet csinálni ezt. Igazam van?
2011. jan. 5. 18:03
6/22 A kérdező kommentje:
És ha pl személyesen nézném meg a telót? Akkor kiderülne, hogy le van-e tiltva.
2011. jan. 5. 18:04
7/22 anonim válasza:
Annyira nem vágom, hogy melyik iOS-hoz van már jailbreak. De mondom, nullás a forma. :S
8/22 perettyó válasza:
igen nem független de szerintem kérd el a számlát amit kint kapott mert ez gyanussan olcsó mégha nem független amerikai akkor is ennél többe kerülne itthon hisz 3000 a függetlenítés és akkor nem ennyiért adná hacsak nem "forró"és szabadulna tőle
9/22 A kérdező kommentje:
"Nem vagyok otthon a függetlenítésben, ezért adom el annyiért, amennyiért vettem odakint." Ezt irja. Hát nemtudom... ha megbeszélek az illetővel egy találkát és élőbe meggyőződök rólla, h nincs letiltva a teló akkor rossz vétel nem lehet ugye?
2011. jan. 5. 18:12
10/22 A kérdező kommentje:
Vagy az csak akkor derülne ki ha függetlenítem és belerakom a sim kártyám???
2011. jan. 5. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!